banner209

banner177

banner193

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "TEKNOFEST EVLADIM GİBİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her geçen yıl katılımcı ve ziyaretçi sayısının katlanarak arttığı TEKNOFEST’e gösterilen ilgi bizi sevindiriyor. Çünkü TEKNOFEST benim adeta evladım gibidir.” dedi.

GÜNDEM 01.09.2023, 17:51
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "TEKNOFEST EVLADIM GİBİ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Etimesgut Havaalanı’nda TEKNOFEST etkinlik alanınında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her geçen yıl katılımcı ve ziyaretçi sayısının katlanarak arttığı TEKNOFEST’e gösterilen ilgi bizi sevindiriyor. Çünkü TEKNOFEST benim adeta evladım gibidir. Ülkemiz ve milletimiz için önemli bir milat olan 2023 TEKNOFEST’e bir milyon gencimizin başvurduğunu öğrendim. İşte bu tablo Türkiye Yüzyılı tablosudur.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Emperyalistlerin çıkarları uğruna, gençlerimizin geçmişleriyle bağlarının kopartıldığı, geleceklerinin karartıldığı karanlık dönemler artık geride kaldı.” diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Artık milli teknoloji hamlesi var, TEKNOFEST kuşağı var, maziden atiye kurdukları köprüyle dünyayı aşıp gözünü uzaya diken azimli, çalışkan gençlerimiz var.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hiç merak etmeyin, bu ülke ne yolgeçen hanıdır, ne bedavacı yatağıdır, ne de kimsenin istilaya cüret edebileceği sahipsiz bir memlekettir.” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:54
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:08
Yatsı 21:39
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P