banner177

banner193

EKREM İMAMOĞLU'NUN KARŞISINA ÇIKACAK İSİM BELLİ OLDU

2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde Ankara kulisleri epey hareketlendi. AK Parti'nin İstanbul adayının yüzde 70 ihtimalle İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olacağı iddia edilirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 5 Ocak'ta yapması beklenen açıklamada Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın isminin de son dakika sürprizi olarak ortaya çıkabileceği öğrenildi.

GÜNDEM 02.01.2024, 10:36
EKREM İMAMOĞLU'NUN KARŞISINA ÇIKACAK İSİM BELLİ OLDU

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için seçim süreci başlarken, AK Parti'nin İstanbul ve Ankara adaylarının kimler olacağı hala merak konusu.

ADAYLAR 7 YA DA 15 OCAK'TA AÇIKLANABİLİR

"Türkiye bilir gerçek belediyecilik AK Parti'dir" sloganıyla vatandaşların karşısına çıkacak olan AK Parti'de İstanbul ve Ankara adaylarının 7 ya da 15 Ocak tarihlerinde açıklanması beklenirken kulisler epey hareketlendi. 

"ANKARA'DA TURGUT ALTINOK İSMİ KESİNLEŞTİ" İDDİASI

AK Parti'nin İstanbul ve Ankara için isimleri netleştirdiğini yazan gazeteci İsmail Saymaz, Ankara'da Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un ortak adaylığının kesinleştiğini aktardı. 

İSTANBUL'DA YÜZDE 70 ALİ YERLİKAYA, YÜZDE 30 ERGÜN TURAN

İstanbul'da da İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın yüzde 70, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın yüzde 30 şanslı olduğu ifade ediliyor. Ancak Saymaz, Yerlikaya'nın ise adaylığa soğuk baktığını ifade ediyor. 

"KURUM VE GÖKSU'YA ŞANS VERİLMİYOR"

Eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'ya şans verilmiyor. 

"SON DAKİKADA TOMBALADAN ERGÜN TURAN ÇIKABİLİR"

"Yerlikaya'nın Konyalı olması, valilik dışında İstanbul'la hiçbir bağının bulunmaması bir dezavantaj" diyen Saymaz, "Son dakikada tombaladan Ergün Turan çıkarsa şaşırmam" görüşünü aktardı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:23
Güneş 05:59
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:03
Yatsı 21:33
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P