banner209

banner177

banner193

EV SAHİPLERİNE VE KİRACILARA BÜYÜK MÜJDE: KİRA GARANTİLİ SİSTEM İLE EVİNİZ GÜVENDE

Bursa’da binlerce kişiyi ev sahibi yapan, bölgesine değer katan yatırımlara imza atan Saçmacı Grup; Saçmacı Mülk Yönetim A.Ş’nin açılışını Görükle’de gerçekleştirdi. Saçmacı Mülk Yönetimi,  ‘Kira Garantili Sistem’ ile ev sahiplerine maddi yönden büyük avantaj sağlarken, evin tüm süreçleriyle ilgilenerek kiracı ile ev sahibi arasında köprü oluyor.

GÜNDEM 03.01.2024, 10:38
EV SAHİPLERİNE VE KİRACILARA BÜYÜK MÜJDE: KİRA GARANTİLİ SİSTEM İLE EVİNİZ GÜVENDE

Bursa’nın en köklü şirketleri arasında yer alan Saçmacı Grup, 1935 yılından bu yana köklü geçmişiyle birçok alanda faaliyet gösteriyor. Bursa’da binlerce konutu başarıyla tamamlayarak hak sahiplerine teslim eden Saçmacı Grup; güvenle, geleceğe emin adımlarla ilerliyor.

Saçmacı Mülk Yönetimi Kurucu Ortaklarından Av. Muharrem Tüfenk ve Gizem Avcı emlak sektörüne yeni bir soluk getiren mülk yönetimine ilişkin bilgiler paylaştı.

SAÇMACI MÜLK YÖNETİMİ, EV SAHİPLERİNE DÜZENLİ GELİR SAĞLIYOR

Gayrimenkulün birçok yatırım aracından karlı olduğunu ifade eden Av. Tüfenk, “Gayrimenkul en güvenilir yatırım araçlarından biri olmakla birlikte birçok gayrimenkul yatırımcısı ciddi problemler yaşıyor. Saçmacı Grup olarak inşa ettiğimiz 89 yıllık güven ile tecrübeli kadromuzla profesyonel mülk yönetimi anlayışını Bursa’ya kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Kira Garantili Sistem (KGS) ile ev sahiplerine kira garantisi veriyoruz. Evde kiracı olmasa dahi Saçmacı Grup olarak kendi kaynaklarımızı kullanarak ev sahiplerine kesintisiz gelir imkanı sunuyoruz. KGS ilse ev sahiplerine aylık maaş alır gibi kira garantisi sunmanın yanı sıra konut ile ilgili hukuksal süreçler dahil olmak üzere tüm süreçleri Saçmacı Grup olarak bizler yönetiyor, sizler için doğru kiracıyı biz buluyoruz. Sadece ev sahiplerine değil aynı zamanda kiracılar içinde büyük kolaylık sağlıyoruz. Saçmacı Mülk Yönetimi gayrimenkul yatırımcısının yüzünü güldürerek, Bursa’ya yeni bir nefes olacak” ifadelerini kullandı.

 “HER ŞEYİN SORUMLUSU BİZİZ”

Gayrimenkul sektöründeki hukuksal süreçlere ilişkin de bilgiler paylaşan Av. Muharrem Tüfenk, “Ev sahipleri için çok zaman alan ve takibi çok zor olan; kiracı bulma, tahliye işlemleri, site ve apartman giderlerinin takibi, konutun sigortası, konut vergisi, ödenmeyen faturalar ve benzeri tüm süreçleri ev sahibi adına bizler gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda konutun içerisinde oluşabilecek zararlardan dolayı sorumluluk alıyor, ev sahiplerini ve kiracıları mağdur etmiyoruz. Sürecin hukuki açıdan takibi gerçekleştiriyor, oluşabilecek davaları ev sahipleri adına bizler yürütüyoruz. Kısacası Saçmacı Mülk Yönetimi ile ev sahibi maddi açıdan bir kayıp yaşamazken, zamandan da tasarrufa geçiyor.” dedi.

KİRALIK DAİRE ORANI; GÖRÜKLE’DE YÜZDE 75, BURSA’DA YÜZDE 40

Sektöre dair bilgiler paylaşan Avcı, “Görükle’de dairelerin yaklaşık yüzde 75’i, Bursa genelinde ise kiralık daire oranı yüzde 40 civarlarında seyrediyor. Öğrenci nüfusunun yoğun olduğu Görükle bölgesi ;sanayi bölgelerine olan yakınlığı ile de son zamanlarda cazibe merkezi haline geldi. Kiralık daire sayısı inanılmaz derece artış gösterdi ve bununla birlikte ev sahibi ve kiracılar arasında anlaşmazlıklar önemli ölçüde arttı. Bursa genelinde tüm ilçelerde KGS sistemiyle, tüm sorunlara kalıcı çözüm getiriyoruz” ifadelerini kullandı.  

EV SAHİPLERİ VE KİRACILAR İÇİN BÜYÜK KOLAYLIK

Avcı, hukuki sürece varan anlaşmazlıklardan kaynaklı ev sahipleri ve kiracıların büyük ölçüde yıprandığını bununla beraber birçok olumsuz hadiselerin yaşandığına dikkat çekerek, “Enflasyon kaynaklı kira oranlarındaki değişkenlik anlaşmazlıkları ortaya çıkardı. Anlaşmazlıkların çok büyük bir çoğunluğu bireysel olarak evini kiraya veren ev sahibi ve kiracı arasında çıkıyor. Kiracı ile mal sahibi arasındaki ilişkiyi güvenilir ve sağlıklı bir şekilde oluşturmak için çalışıyoruz. Saçmacı Mülk Yönetimi ile gayrimenkulün sadece kira tahsilatında değil doğabilecek tüm sorunları ortadan kaldırıyoruz.” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 17 Mayıs 2024
İmsak 03:54
Güneş 05:39
Öğle 13:05
İkindi 17:00
Akşam 20:21
Yatsı 21:59
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P