banner209

banner177

banner193

"GÖZ YUMULMASI SÖZ KONUSU OLMAYACAK"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK toplantısı sonrası açıklama yaptı. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın ihraç istemiyle disipline sevki hakkında açıklama yapan Çelik, "Bu fiili saldırıyla ilgili olarak bir disiplin suçu oluştuğu kanaati oluşmuştur. Bu şiddet olayı sebebiyle disiplin suçuna girdiği kararı verilmiştir." ifadelerini kullandı. Sokak köpekleri konusunda da gerekli tedbirlerin alınacağını belirten Çelik "Bu olayların daha fazla olmasına göz yumulması söz konusu değil" dedi.

GÜNDEM 12.12.2023, 17:58
"GÖZ YUMULMASI SÖZ KONUSU OLMAYACAK"

SOKAK KÖPEKLERİ

Üzücü bir olay yaşandı, kardeşimize de ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu meselede bunların daha fazla olmasına göz yumulması söz konusu olmayacak gerekli tedbirler alınacak. Gayet insani hayvanların her türlü güvenliğini sağlayan, onların da iyi şartlarda olduğu ortamların oluşturulması gerekiyor. Doğru stratejilerle hem bakanlıkların hem de belediyelerin yapması gerekenler ele alınacak. Hayvanlar bizim rakibimiz değil, aynı kaderin parçasıyız.

ABD'YE İSRAİL ELEŞTİRİSİ

Biden yönetimi acil durum yetkisini kullanarak 14 bin tank mermisinin İsrail’e satışına onay verdi. Bütün bunlar İsrail’in kendisini savunma hakkı adı altında yapılıyor. ABD’de bir karar tasarısı kabul edildi. Karar tasarısına göre anti-siyonizim kavramı, anti-semitizme eşitmiş. Yani siz siyonizme karşıtlık gösterirseniz, Yahudi düşmanı oluyorsunuz. Bu kadar idraktan yoksun bir karar olabilir mi?

YUNANİSTAN

Sayın Cumhurbaşkanımızın, son olarak Atina’da ortaya koyduğu irade ve yaptığı açıklamalar önemlidir. Yunanistan’la komşuyuz, aramızdaki sorunları kendimiz çözebilecek diplomatik kapasiteye sahibiz. Bu coğrafyaya dışarıdan birileri müdahale ettiği zaman kimsenin yararına olmadığı açıktır.

AVRUPA BİRLİĞİ

Burada karışıklı ortak çıkardan, karşılıklı kazanmaktan bahsediliyor. Gümrük Birliği ve vize serbestisi çok önemlidir. Ama işin en tepesinde Türkiye’nin AB’ye tam üyelik perspektifi vardır. Fasılları açarsınız, tek tek fasılların içindekileri tartışırız. Ama yok olmuyorsa faslı kapatmazsınız. Şimdi hiç fasıl açmamak gibi bir perspektif, bu meseleleri konuşmayalım demektir.

"CUMHUR İTTİFAKI'NDA SORUN YOK"

Cumhur İttifakı’nda bir sorun söz konusu değil. AK Parti heyeti ile MHP heyeti arasında birçok görüşme yapıldı. Gayet anlayış ve ortak hedefe yönelik görüşmeler yapıldı. Heyetler arasındaki görüşmeler devam ediyor. Son aşamaya gelindi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:54
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:08
Yatsı 21:39
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P