banner204

banner177

banner193

İGF'YE ZAFER MADALYASI

Merkezi Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de bulunan Toplumsal-Siyasal Süreçler ve Uluslararası Araştırmalar Merkezi (İSBAM) tarafından Azerbaycan Cumhuriyeti adına verilen “Zafer Medya Madalyaları'ndan biri Bursa’ya geldi.

GÜNDEM 27.10.2022, 13:04
İGF'YE ZAFER MADALYASI

Azerbaycan Zafer Medya Madalyası ve plaketi, genel merkezi Bursa’da bulunan İGF Genel Başkanı Mesut Demir’e, Şuşa Yılı dolayısıyla Türk Dünyası başkenti Bursa’da açılan resim sergisinde İSBAM Genel Başkanı ve İGF Azerbaycan Temsilcisi Samir Adigozelli tarafından takdim edildi.

Zafer Medya Madalyalarının takdiminin önemine değinen İSBAM Genel Başkan Samir Adigozelli, Azerbaycan’ın haklı sesini dünya kamuoyuna ulaştırılması adına görev yapan gazetecilerin yaptıklarının ülkesinde asla unutulmadığını ve bu nedenle bu madalyanın kardeş ülkenin nişanesi olduğunu dile getirdi.

İGF Genel Başkanı Mesut Demir de, kendisine ülke adına verilen madalyadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türkiye’nin, siyasi ve manevi desteğiyle her zaman kardeş Azerbaycan’ın yanında olduğunu ifade eden Genel Başkan Demir, özellikle Şuşa Deklarasyonu’nun da iki kardeş ülke arasındaki tarihi ilişkileri stratejik ittifak düzeyine yükselttiğini söyledi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P