banner177

banner193

İNEGÖL DEVLET HASTANESİ’NDE YAŞANANLAR ERDOĞAN’A SUNULACAK

İnegöl'de Devlet Hastanesi'nde yaşanan sorunlar çığ gibi büyürken, İnegöl Devlet Hastanesi’nde yaşananlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 28 Aralık’ta gerçekleştireceği Muhtarlar Toplantısı’nda rapor haline getirilerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teslim edilecek.

GÜNDEM 26.12.2023, 15:33 26.12.2023, 15:35
İNEGÖL DEVLET HASTANESİ’NDE YAŞANANLAR ERDOĞAN’A SUNULACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan 28 Aralık Perşembe günü muhtarlarla Külliyede bir araya gelecek. Toplantıya İnegöl’den 5 muhtar katılım sağlayacak.

Bursa'nın en büyük 3. ilçesi konumunda bulunan İnegöl'de Devlet Hastanesi'nde son yıllarda yaşanan gelişmeler ilçe halkını ve hastane personelini canından bezdirdi. Hastaların yaşadığı mağduriyetlerden dolayı sık sık gündeme gelen, Türkiye’de birçok devlet hastanesinden büyük olan sağlık kuruluşu, vatandaşlara gerekli hizmeti vermede zorlanıyor. Doktor krizi nedeniyle bazı bölümlerde yaşanan aksaklıklar vatandaşın sağlık hizmet almasını zorlaştırırken her gün yeni bir sorunun yaşandığı hastanede hastane yönetiminin tavrı ilçede sık sık eleştiriliyor. Öte yandan kamuoyunu sık sık olumsuz haberlerle meşgul eden İnegöl Devlet Hastanesi’nde yaşanan hırsızlık olayı, hastaların yaşadıkları mağduriyetler, hastane personelinin yaşadığı rahatsızlıklar, mescid sorunu, hastane içerisinde yaşanan olaylar İnegöllülerin temel hizmetlere erişimini büyük ölçüde zorlaştırıyor.

HASTANE İLE ALAKALI YANLIŞLIKLAR, ERDOĞAN'A TESLİM EDİLECEK 

İnegöl’de yerel bir internet sitesine açıklamalarda bulunan Burhaniye Mahalle Muhtarı Coşkun Yıldız açıklamasında, “ İnegöl Devlet Hastanemiz ile alakalı eksikleri gözümüze çarpan yanlışlıkları dosyaya ekledik. Külliyedeki program sonrası Cumhurbaşkanımıza teslim edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:23
Güneş 05:59
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:03
Yatsı 21:33
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P