banner209

banner177

banner193

MEHMET ŞİMŞEK İSTİFA MI ETTİ? Açıklama geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in istifa ettiğine yönelik iddiaların sosyal medyada yayılması üzerine İletişim Başkanlığı’na bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden açıklama geldi. Açıklamada söz konusu iddiaların yalan olduğu belirtildi.

GÜNDEM 18.08.2023, 16:23
MEHMET ŞİMŞEK İSTİFA MI ETTİ? Açıklama geldi

‘Mehmet Şimşek istifa etti’ iddiaları sonrası açıklama geldi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in istifa ettiğine yönelik iddiaları yalanladı. Söz konusu iddiaların piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmayı hedeflediği belirtildi. Açıklamada dezenformatif haberlere itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

Sosyal medyada yer alan iddialara göre Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a istifa dilekçesi sunduğu Şimşek'in istekleri yerine getirilince istifadan vazgeçtiği yer almıştı. Gündem olan iddialar sonrası Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden açıklama geldi.

"İTİBAR ETMEYİNİZ"

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, görevinden istifa etmek istedi, iddiası doğru değildir. Piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik kasıtlı bir şekilde dolaşıma sokulan dezenformatif haberlere itibar etmeyiniz" denildi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 10 Mayıs 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:46
Öğle 13:05
İkindi 16:58
Akşam 20:15
Yatsı 21:49
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P