banner209

banner177

banner193

MİLLİ SPORCU PAYLAŞTI:GÜREŞÇİLER ENKAZ ALTINDAN ÇIKARILDI

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremin ardından milli güreşçi Taha Akgül, 30-40 güreşçinin enkaz altında kaldığını açıklamıştı. Akgül, yaptığı yeni paylaşımda 2 güreşçinin göçük altından kurtarılma anını, "Milli takımdan arkadaşlarımız, çıraklarımız Ahmet ve Utku çok şükür enkazdan çıkarıldılar." ifadelerini kullanarak paylaştı.

GÜNDEM 07.02.2023, 14:10
MİLLİ SPORCU PAYLAŞTI:GÜREŞÇİLER ENKAZ ALTINDAN ÇIKARILDI

Büyük kayıplara neden olan deprem sonrası Milli güreşçi Taha Akgül, sosyal medyadan yardım çağrısında bulunmuştu. Akgül, " Kahramanmaraş'ta güreş kulübündeki 30-40 güreşçimizin kaldığı bina da yıkılmıştır. Sporcularımız göçük altındadır. Acil yardım bekliyoruz. Allah'ım sen yardım et yarabbi!" paylaşımı yapmıştı. Güreşçilerden sevindiren haber geldi.

8 GÜREŞÇİ KURTARILDI

Türkiye Güreş Federasyonu, enkaz altında kalan sporcular ile ilgili açıklama yaptı. Federasyondan yapılan açıklamada, "Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Kahramanmaraş Belediyesi sporcularından enkaz altında kalan güreşçilerimiz için kurtarma çalışmaları devam etmektedir. Şu ana kadar kurtarılan güreşçi sayımız 8'e ulaşmıştır." denildi.

KURTARILMA ANINI PAYLAŞTI

Taha Akgül, 2 güreşçinin göçük altından kurtarılma anlarını, "Milli takımdan arkadaşlarımız, çıraklarımız Ahmet ve Utku çok şükür enkazdan çıkarıldılar. Türkiye eşofmanı yine sırtlarında darısı diğer kardeşlerimize inşallah.'' ifadelerini kullanarak paylaştı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 08 Mayıs 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:48
Öğle 13:05
İkindi 16:57
Akşam 20:13
Yatsı 21:46
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P