banner177

banner193

"MİLYONLARCA VATANDAŞIN BORCU SİLİNECEK"

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 2 haftalık aranın ardından bugün toplanacak. Öncelikli gündem ekonomi ve dar gelirli aileler olacak. Bu kapsamda birçok yeni düzenlemenin hayata geçmesi için ilk adım atılacak. İşte detaylar

GÜNDEM 05.09.2022, 09:14
"MİLYONLARCA VATANDAŞIN BORCU SİLİNECEK"

Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yapılacak. Kabine Toplantısı kapsamında dar gelirli vatandaşların elini rahatlatacak önlemler hükümetin gündeminde olacak. Söz konusu adımlar kapsamında hem borçların silinmesi hem de TOKİ eliyle vatandaşın kira öder gibi ucuza ev alabileceği formüller değerlendirilecek.

Milyonlarca vatandaşın borcu silinecek

Dar gelirliye ekonomik destek sağlayacak hamleler uzun süredir hükümetin gündeminde. Yeni yasama yılının açılması ile de icralık, hacizlik olmuş bazı borçların silinmesine dair yasal bir düzenleme gerçekleşecek.  Yapılacak çalışma kapsamında elektrik, doğal gaz, su gibi sözleşmeden kaynaklı borçların silinmesi planlanıyor. 

Ucuz sosyal konut projesi

13 Eylül'de Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat açıklayacağı ucuz sosyal konut projesiyle ilgili de son durumun değerlendirileceği Kabine Toplantısında açıklama öncesi planlar masaya yatırılacak. 

Yorumlar (2)
İsmail bey 2 yıl önce
Peki borcunu gününde odeyenin suçu ne
Türk bey 2 yıl önce
Borcunu zamanında oduyenin suçu komşusu aç yaterken kendini düşünmesi
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:17
Öğle 13:09
İkindi 16:51
Akşam 19:50
Yatsı 21:15
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P