banner177

banner193

SURİYELİLER İŞ BIRAKMA ÇAĞRISI YAYINLADI

Mültecilerle ilgili çıkışlarıyla sık sık gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendileri aleyhinde açıklama yapan siyasilerin tutuklanması çağrısında bulunan, aksi durumda 12-17 Eylül tarihleri arasında iş bırakma eylemine gideceklerini ifade eden Suriyelilerin başlattıkları kampanyayı sert sözlerle yüklenerek, "Canınız cehenneme. Ülkemizi de bizi de tehdit etmeyin" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 07.09.2022, 14:34
SURİYELİLER İŞ BIRAKMA ÇAĞRISI YAYINLADI

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, mültecilerle ilgili çok konuşulacak bir çıkışa daha imza attı. Twitter hesabından birtakım görseller paylaşan Özdağ, kendileri aleyhinde konuşan siyasilerin tutuklanması için çağrı yapan, aksi durumda iş bırakma eylemine gideceklerini ifade eden Suriyelileri sert bir dille eleştirdi.

"CANINIZ CEHENNEME"

Özdağ, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Ümit Özdağ başta olmak üzere, Suriyeliler aleyhinde açıklama yapan Türk siyasilerinin tutuklanması çağrısı yapan Suriyeliler, 12-17 Eylül arası Türkiye'de çalıştıklarıyerlerde iş bırakmaeyleminde bulunma tehdidinde bulunuyorlar. Canınız cehenneme. Ülkemizde bizi tehdit etmeyin."

İşte Ümit Özdağ'ın o paylaşımı;

Suriyelilerin sosyal medyada başlattığı kampanya Özdağ'ı çileden çıkardı: Canınız cehenneme

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P