banner177

banner193

Taşımacılık İçin Uygun Dorse Tipleri

Dorse, genellikle ticari amaçlarla kullanılan, bir veya daha fazla dingil üzerinde taşıyıcı şasiye monte edilmiş bir yük taşıma aracıdır. Dorseler, çeşitli malzemeleri ve ürünleri taşımak için kullanılırlar. Örneğin, gıda, ilaç, kimyasallar, inşaat malzemeleri, tüketici elektroniği, otomotiv parçaları, mobilya ve daha birçok ürünü taşımak için kullanılırlar. Dorseler, ticari araçlarla çekilirler ve genellikle kamyonlar, çekiciler, traktörler gibi araçlar tarafından çekilirler.

GÜNDEM 04.05.2023, 10:37 04.05.2023, 10:37
Taşımacılık İçin Uygun Dorse Tipleri

Taşımacılık sektöründe kullanılan uygun dorse tipleri ise;

Tır Dorsesi: Tır dorsesi, genellikle yük taşımacılığı için kullanılan ve bir çekici ile birlikte kullanılan büyük bir dorse türüdür.

Kamyon Dorsesi: Kamyon dorsesi, kamyonların arkasına takılan bir dorse türüdür ve genellikle küçük ve orta boy yüklerin taşınmasında kullanılır.

Konteyner Dorsesi: Konteyner dorsesi, deniz taşımacılığı için tasarlanmış konteynerlerin taşınmasında kullanılır.

Tanker Dorsesi: Tanker dorsesi, sıvı, gaz ve kimyasal maddelerin taşınması için kullanılan bir dorse türüdür.

Platform Dorsesi: Platform dorsesi, genellikle ağır yüklerin taşınması için kullanılır ve üstü açık bir platforma sahiptir.

Frigorifik Dorse: Frigorifik dorse, soğuk zincirdeki ürünlerin taşınması için kullanılır ve içindeki sıcaklık kontrol edilebilir.

Düzlük Dorse: Düzlük dorse, inşaat ekipmanları, büyük makine ve ağır yüklerin taşınması için kullanılır ve üzerinde sabit bir platforma sahiptir.

Damperli Dorse: Damperli dorse, inşaat malzemelerinin taşınması ve nakliyesinde kullanılır ve kendi kendine boşaltabilen bir döner kasaya sahiptir.

Bu dorse tipleri, farklı taşımacılık ihtiyaçlarına ve yük türlerine uygun olarak tercih edilebilir.

Avrupa’da en çok tercih edilen dorselerin başında ise KOEGEL Dorse sayabiliriz. Birçok avantajı sayesinde KOEGEL dorseler Avrupa’da en çok tercih edilen dorse markalarından biridir. Bunun dışında Schmitz Cargobull, Krone, Lamberet, Schmitz, Wielton, Faymonville marka dorselerde tercih edilmektedir

Dorseler ile ilgili daha detaylı bilgi için www.autoline.com.tr  sitesini ziyaret edebilirsiniz

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 06:01
Öğle 13:06
İkindi 16:54
Akşam 20:01
Yatsı 21:30
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P