banner204

banner177

banner193

banner205

TESLA İŞ İLANLARI AÇILDI: LİSTEDE BURSA'DA VAR

Tesla'nın CEO'su Elon Musk'ın Türkiye'ye gelme planı, 4 yılın ardından 2023'te gerçekleşiyor. Bu kapsamda Bursa'da da hızlı şarj istasyonu kurmayı planlayan Tesla, İstanbul servis merkezi için iş ilanları vermeye başladı.

GÜNDEM 22.12.2022, 16:14
TESLA İŞ İLANLARI AÇILDI: LİSTEDE BURSA'DA VAR

Jeff Bezos'u geçerek yaşayan en zengin kişi olan Musk'ın sahibi olduğu Tesla, 4 yıl sonra Türkiye'ye geliyor. Tesla, Türkiye'de faaliyete geçmek için yeni iş ilanları açtı. Musk'ın başında olduğu şirket, Tesla Motorları Satış ve Hizmetleri Limited isimli bir şirket kurarak, Türkiye pazarına giriş yapmıştı.

İşe alım ilanları açtı

Tesla Türkiye operasyonunun başında Kemal Geçer yer alıyor ve satışta olan "Model" serisi birçok otomobilin resmen Türkiye'ye getirileceği biliniyor. Dunya.com'un haberine göre, firma bu araçlar için Türkiye'de hızlı şarj istasyonları kuracağını da açıkladı.

Tesla son açtığı işe alım ilanlarında merkezi Beşiktaş olarak gösterilen İstanbul merkezi için parça danışmanları, servis danışmanı, satış danışmanı ve otomotiv mekanikerleri teknisyenleri aradığını açıkladı.

İlanlardan birinde şu bilgiler yer alıyor:

"Tesla'nın İstanbul servis merkezi için yetenekli otomobil teknisyenleri arıyoruz. Tesla'da mekanikerlerimiz, servis operasyonunun omurgasını oluşturur ve dünyanın sürdürülebilir enerjiye geçişini hızlandırma misyonumuzu desteklerler.

Bugüne kadar yapılmış en yenilikçi otomobili ortaya çıkardık ve servis teknisyeni olarak müşterilerimize aynı seviyede hizmeti sağlamamıza yardım etmeni bekliyoruz." 

"En yenilikçi otomobil"

Diğer bir ilanda ise, şu bilgiler paylaşıldı:

"Dünyanın sürdürülebilir enerjiye geçişini hızlandırmaya yardım etmek ister misin? Tesla'da misyonumuz tam da budur.

Servis danışmanlarımız müşterilerimiz için pürüzsüz bir servis deneyimi dizayn eder. Onlar, Tesla misyonumuzu destekleyen ön cephemiz ve marka elçilerimizdir. 

Bugüne kadar yapılmış en yenilikçi otomobili ortaya çıkardık ve müşterilerimize aynı seviyede hizmeti sağlamamıza yardım etmeni bekliyoruz.''

Tesla'nın hızlı şarj istasyonu kuracağı bölgeler ise, sitede şöyle sıralandı:

Antalya

Aydin

Balıkesir

Bursa

Osmangazi

Edirne

İstanbul

Şekerpınar

İzmir Birgi Mahallesi

Konya Selçuklu

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P