banner209

banner177

banner193

TSK'dan Koronavirüs önlemi! Akar açıkladı

Milli Savunma Bakanı Akar, tüm dünyayı sarsan koronavirüs ile ilgili TSK'nın alacağı önlemleri açıkladı. Akar, Okullar ve eğitim merkezlerindeki öğrenci ve kursiyerlerle birlikte askerler belli bir süre çarşı iznine çıkamayacağını açıkladı.

GÜNDEM 12.03.2020, 10:37
TSK'dan Koronavirüs önlemi! Akar açıkladı

Bakan Akar konuyla ilgili şunları söyledi;

Koronavirüs karargah ve birliklerde tedbirleri hayata geçirdik. Yurt dışı temasları ile heyetlerin yurt dışına gidişlerine kısıtlama getirdik. Okullar ve eğitim merkezlerindeki öğrenci ve kursiyerlerle birlikte askerlerimiz de belli bir süre hafta sonu izne çıkmayacak. "(İdlib'deki ateşkes) Rus askeri heyetiyle görüşmeler devam ediyor. Büyük oranda mutabakat sağladık."

İdlib ateşkesi

Bakan Akar İdlib ateşkesi ile ilgili yaptığı son açıklama da ise şunları kaydetti;

Ateşkes bozulur, saldırılar devam ederse bıraktığımız yerden başlamaya, onların da canını yakmaya devam edeceğimizi söyledik.

İdlib'de tüm unsurlarımızla mevcudiyetimiz devam ediyor. Çekilme söz konusu değil, birliklerimiz, unsurlarımız yerlerini muhafaza ediyor.

Hava Kuvvetlerimizin Irak'ın kuzeyinde MİT'le koordineli operasyonunda KCK'nın sözde yönetiminden biri kadın 5 terörist etkisiz hale getirildi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 11 Mayıs 2024
İmsak 04:03
Güneş 05:45
Öğle 13:05
İkindi 16:58
Akşam 20:16
Yatsı 21:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P