banner209

banner177

banner193

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ŞİRKETLERİ SATILIYOR MU?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in geçen hafta gerçekleştirdiği BAE ziyaretinin ardından THY, Türk Telekom, BOTAŞ gibi bazı kamu kurumlarının dışarıya satılacağı iddia edildi. Bakanlık tarafından haber yalanlanırken yapılan açıklamada, "Tamamen kendi yorumlarına dayalı bilinçli yalan haberdir. Bu haberler, sadece güzide kurumlarımızı satış manipülasyonu ile yıpratma gayretidir." ifadeleri kullanıldı.

GÜNDEM 26.06.2023, 14:10 26.06.2023, 16:30
TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ŞİRKETLERİ SATILIYOR MU?

Türk Hava Yolları, Türk Telekom ve BOTAŞ gibi bazı kamu kurumlarının satışı için çalışma yapıldığına ilişkin iddialara Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafındanyanıt geldi. Haberin gerçeği yansıtmadığı ifade edilirken açıklamada, "Bu haberler, sadece güzide kurumlarımızı satış manipülasyonu ile yıpratma gayretidir." denildi. 

BAE'YE GİTMESİ İDDİALARI ATEŞLEDİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in geçtiğimiz hafta günü birlik BAE'ye bir ziyaret gerçekleştirmesi, bazı iddialara neden oldu. Bir gazetede yer alan haberde Şimşek'in bu görüşmesinden yola çıkarak bakanlığın; Türk Hava Yolları, Türk Telekom ve BOTAŞ gibi bazı kamu kurumlarının satışı için çalışma yaptığı öne sürüldü. 

"BİLİNÇLİ YALAN HABERDİR"

Bakanlıktan, bugün bir gazetede yer alan bazı kamu kurumlarının satışı için çalışma yapıldığı haberine ilişkin açıklamada bulunuldu. Söz konusu haberin gerçeği yansıtmadığına, tamamen gazetenin kendi yorumlarına dayalı ve bilinçli bir yalan haber olduğuna işaret edilen açıklamada, "Cumhuriyet Gazetesi'nin ilk sayfadan 'Kalanları Satacaklar' başlıklı haberi gerçeği yansıtmayan, tamamen kendi yorumlarına dayalı bilinçli yalan haberdir. Bu haberler, sadece güzide kurumlarımızı satış manipülasyonu ile yıpratma gayretidir." ifadeleri yer aldı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 09 Mayıs 2024
İmsak 04:06
Güneş 05:47
Öğle 13:05
İkindi 16:58
Akşam 20:14
Yatsı 21:47
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P