banner209

banner177

banner193

ÜMİT ÖZDAĞ SURİYE'YE GİDECEK

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sığınmacıları ülkelerine göndereceklerini ifade etmesine rağmen Suriye'ye bir ziyaret gerçekleştireceğini açıkladı. Temmuzun ikinci haftasında gerçekleşecek olan ziyaret gayri resmi olacak ve Şam başta olmak üzere Lazkiye'ye de uğrayacaklarını belirtti.

GÜNDEM 21.06.2023, 13:15
ÜMİT ÖZDAĞ SURİYE'YE GİDECEK

http://SASon dönemlerde özellikle Suriyelilerle ilgili sert mesajları ile gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan sürpriz bir hamle geldi. Her fırsatta iktidara gelmeleri durumunda sığınmacıları ülkelerine göndereceklerini ifade eden Özdağ, önümüzdeki günlerde Suriye'ye bir ziyaret gerçekleştirecek.

"BU GAYRİ RESMİ BİR ZİYARET OLACAK"

Cüneyt Özdemir Youtube Kanalı'nda yayınlanan Çözüm Önerisi programına konuk olan Ümit Özdağ, Suriye'ye yapacağı ziyaretle ilgili "Temmuzun ikinci haftasında 4 kişi Şam'ı ziyaret edeceğiz. Suriye'nin başkenti Şam'a gidiyoruz. Gerekenler yapıldı. Bugün pasaportlarımızı bildirdik. Şam'da halkı yerinde göreceğiz, Lazkiye'ye gideceğiz. Hayatın doğal akışına döndüğünü göstereceğiz. İlginç bir gezi olacak" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:56
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:06
Yatsı 21:36
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P