banner209

banner177

banner193

Gürsu Belediyesi’ne yönelik iddialara Ataman’dan sert açıklama!

Bursa’da yerel bir gazetede Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ı hedef alan  haber ile ilgili Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Bursa Şubesi Başkanı Erkan Ataman basın açıklamasında bulundu. Ataman, haberin gerçeklerden uzak olduğunu vurguladığı açıklamasında Bem-Bir- Sen’e  haberde iddia edilenler ile ilgili bir şikayetin gelmediğini belirterek Mustafa Işık’ın her zaman çalışanların hakkını gözeten bir yaklaşım içinde olduğunu vurgu yaptı.

GÜRSU BELEDİYESİ 10.09.2019, 16:08 11.03.2020, 12:50
Gürsu Belediyesi’ne yönelik iddialara Ataman’dan sert açıklama!

İŞTE O AÇIKLAMA

“Geçtiğimiz günlerde bir yerel gazetede Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ın Bem-Bir-Sen çalışanlarına baskı yaptığı iddia edilmiştir.

Bem-Bir-Sen çalışanlarımızla yaptığımız görüşmelerde böyle bir baskının olmadığı sonucuna varılmıştır.

Bizlere bu konu ile ilgili herhangi bir şikâyet gelmemiştir. 

Gazetede çıkan haberler doğru olmadığı gibi Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık her zaman belediye çalışanlarının hakkını gözeten bir yönetim anlayışıyla görevine devam etmektedir.

Bursa’da yerel bir basın organında çıkan habere göre, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ın belediye çalışanlarına uyguladığı baskıcı tutumlar, despot bir yönetim anlayışı, geçici görevlendirme kanunu su istimal ederek çalışanlarını tehdit ettiği ve benzeri yaklaşımların hiç biri asla doğru değildir.

Türkiye genelinde olduğu gibi Gürsu’da da kamu çalışanlarının yetkili sendikası olarak, Gürsu’da kesinlikle bahse konu olan haberlerin aksine Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık her zaman çalışanlarının hakkını el üstünde tutan, despotizmin aksine sosyal belediyecilikte adından sıkça söz ettiren bir belediye başkanı olarak görevini yürütmektedir.

 Haberde geçen despotluk gibi çeşitli ifadeler kabul edilemez.

 Belediye çalışanlarını odasına çağırarak emekli olması yönünde baskı uyguladığı ve despot bir yönetim sergilediği bu konuda çokça şikayet geldiği gibi iddiaların hiçbiri asla doğru değildir.

Konu ile ilgili olarak belediye çalışanlarının yetkilisi sendikası olan Bem-Bir-Sen’e asla bir şikayet gelmemiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

BEM-BİR-SEN BURSA ŞUBESİ

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 06 Mayıs 2024
İmsak 04:11
Güneş 05:50
Öğle 13:05
İkindi 16:57
Akşam 20:11
Yatsı 21:43
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P