banner177

banner193

İNEGÖL'DE 65 SOKAKTA PARKE TAŞI ÇALIŞMASI BAŞLADI

İnegöl Belediyesi, Akhisar Mahallesinde 36 sokakta 37 bin m2 parke taşı, 29 sokakta da 52 bin m2’lik sathi kaplama çalışması başlattı.

İNEGÖL BELEDİYESİ 12.08.2023, 12:13
İNEGÖL'DE 65 SOKAKTA PARKE TAŞI ÇALIŞMASI BAŞLADI

Hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, Akhisar Mahallesinde kapsamlı bir yol kaplama çalışmasının startını verdi. Toplamda 65 sokak parke taş ve sathi kaplama ile kaplanırken, devam eden çalışmaları Belediye Başkanı Alper Taban bugün beraberindeki heyetle birlikte yerinde inceledi.

65 SOKAKTA 89 BİN M2 YOL KAPLAMASI YAPILIYOR

İnceleme sırasında bölgede devam eden çalışmalar hakkında açıklama yapan Başkan Taban, “Akhisar Mahallemizde devam eden çalışmaları yerinde görmek istedik. Palanga mevkii dediğimiz bölgede sokaklarda sathi kaplama ve parke taş kaplama çalışması yapılıyor. Vatandaşlarımızın ve muhtarımızın bu sokaklarla ilgili bizlerden beklenti ve talepleri vardı. Çalışma arkadaşlarımızın da tespitleri vardı. Hepsini bütünleyerek burada kapsamlı bir çalışma başlattık. Bu çalışma ile bölgede 36 sokakta 37 bin m2 parke taş kaplaması yapılacak. 29 sokakta da 52 bin m2’lik sathi kaplama yapılacak. Bazı bölgelerde tretuvar uygulaması yapmadan duvardan duvara kaplama yapılıyor sokakların dar olmasından dolayı ve alanın efektif kullanılmasından dolayı” dedi.

AKHİSAR YENİ PROJELERLE GELİŞECEK

Çalışmanın yapıldığı bölgenin yerleşimin de hızla arttığı bir bölge olduğuna dikkat çeken Başkan Taban, “Aynı zamanda vatandaşlarımızın taleplerini de göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Akhisar Mahallemizde; altyapı, üstyapı, enerji, sağlık, yeşil alan, meydan düzenlemesi ve spor salonu gibi yatırımlar da yapmak istiyoruz. Bunları da önümüzdeki günlerde bir bir hayata geçirmek istiyoruz” diye konuştu.

ALANYURT-AKHİSAR BAĞLANTI YOLUNA KONFOR ASFALTI

Başkan Taban, bölgeye yakın konumdaki Akhisar-Alanyurt bağlantı yolunda yapılan konfor asfalt uygulaması hakkında da bilgi vererek “Akhisar-Alanyurt arası bağlantı yolumuzda beton yol uygulaması yapılmıştı. Bu uygulama sırasında ince bir asfalt ilave payını da bırakmıştık. Konfor asfaltı dediğimiz 5 cm’lik asfaltı da orada uygulamış olduk. Bu bölgeye yakın olan Alanyurt-Akhisar arasındaki bağlantı yolu da daha konforlu bir hal almış oldu” açıklamalarında bulundu.

46 YENİ SOKAK AÇILDI

Öte yandan, Akhisar Mahallesinde 2022-23 yıllarında çok ciddi yeni yol açma çalışması gerçekleştirildiğini de vurgulayan Başkan Taban, “Bu süre zarfında 46 yeni sokak açıldı. Toplamda 13 bin 500 metre uzunluğunda yol kullanıma sunulmuş oldu. Toplam bu çalışmaların belediyemize maliyeti ise 24 milyon TL dolayında. Bu vesileyle mahalle sakinlerimize yapılan yatırımların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 06:01
Öğle 13:06
İkindi 16:54
Akşam 20:01
Yatsı 21:30
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P