banner177

banner193

OYLAT KAPLICALARI HİZMET VERMEYE BAŞLIYOR

İnegöl’ün şifâlı incisi Oylat Kaplıcaları, pandemi tedbirleri sebebiyle bir süre ara verdiği hizmetine 22 Ocak itibariyle yeniden başlıyor. Belediye Başkanı Alper Taban, güvenli turizm sertifikası sahibi Oylat Kaplıcalarına misafirlerin gönül rahatlığıyla gelebileceğini söyledi.

İNEGÖL BELEDİYESİ 06.01.2021, 14:34
OYLAT KAPLICALARI HİZMET VERMEYE BAŞLIYOR

Pandemi sürecinde alınan tedbirler gereği 1 Aralık 2020 tarihinde ikinci kez kısıtlamaya gidilen turizm alanlarında bir buçuk aydır hizmet verilmiyor. İnegöl’ün şifâlı incisi Oylat Kaplıcaları da bu süreçte hizmet vermedi. Oylat’la ilgili müjdeli haber bugün geldi. Güvenli Turizm Belgesi alan Oylat Kaplıcaları, 22 Ocakta yeniden hizmet vermeye başlıyor. Ancak bu süreçte günü birlik tesisler kapalı olacak. Oylat’ta sadece iki otel hizmet verecek.


İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, pandemi sürecinde Oylat Kaplıcaların alınan tedbirler gereği 1 Aralık 2020 tarihinde hizmete ara verdiğini hatırlattı. Taban, “Vak’a sayılarındaki yoğun artış, Aralık ayında yeni tedbirleri beraberinde getirmişti. Bu tedbirlerle birlikte hizmetine ara veren Oylat Kaplıcalarımız, 22 Ocak 2021 Cuma günü itibariyle konaklamalı misafir kabulüne başlayacak. Güvenli turizm sertifikası da bulunan şifalı incimiz Oylat’ta, ilk etapta konaklamalı olarak hizmet verilmeye başlayacak. Bu süreçte günü birlik tesisler, halk hamamları, SUGESAM gibi alanlar hizmet vermeyecek. Otellerimizde pandemi sürecine ilişkin tüm tedbirler alınmış durumda. İnşallah 22 Ocak itibariyle ülkemizin dört bir yanından ve yurt dışından misafirlerimizi ağırlamaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P