HABER: EMRE NİĞDELİOĞLU

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası, üyelerine yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu (TAİF) Yönetim Kurulu Üyesi, İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Yasin Altuntepe, seçim döneminde üyelere verdikleri sözlerden birini daha hayata geçirdiklerini belirterek, e-ticaret ve dijital pazarlama alanında ücretsiz destek sunmaya başladıklarını söyledi. Yenilenen internet sitesi altyapısı sayesinde oda üyeleri, işletmelerini, markalarını ve ürünlerini dijital dünyada tanıtma imkanına kavuşacak. Proje kapsamında üyelerden web sitesi kurulum ve hosting ücreti alınmayacak.

0907(1)

BAŞVURU WHATSAPP ÜZERİNDEN YAPILACAK

İnegöl Erzurum Derneği’nde Yeni Dönem: Başkan Saltuk Celil Bayrak
İnegöl Erzurum Derneği’nde Yeni Dönem: Başkan Saltuk Celil Bayrak
İçeriği Görüntüle

Projenin başvuru sürecinin oldukça kolay olduğunu belirten Altuntepe, üyelerin internet sitesinde yer alan “Bize Ulaşın” butonu üzerinden WhatsApp Çözüm Merkezi’ne ulaşabileceklerini ifade etti. Üyelerin firma bilgileri, ürün ve işletme fotoğrafları ile logolarını ekiple paylaşmasının ardından tanıtım sayfalarının hazırlanarak yayına alınacağını belirten Altuntepe, böylece özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelerin dijital dünyada profesyonel bir vitrine sahip olacağını kaydetti.

Projenin yalnızca işletmelerin dijital görünürlüğünü artırmakla sınırlı olmadığını vurgulayan Yasin Altuntepe, asıl hedeflerinin İnegöl mobilyasının gücünü dijital dünyaya taşımak olduğunu söyledi.