banner204

banner177

banner193

banner205

KARACABEY'DE YENİ SALÇA FABRİKASI HEYECANI

 Türkiye’nin salçalık domates deposu olarak bilinen ve Türkiye’deki salçalık domates ihtiyacının yaklaşık yüzde 40’ını tek başına karşılayan Karacabey’de, Belediye Başkanı Ali Özkan kente yeni salça fabrika yatırımlarının yapılması konusunda önemli adımlar atmaya devam ediyor.

KARACABEY BELEDİYESİ 26.10.2020, 11:04
KARACABEY'DE YENİ SALÇA FABRİKASI HEYECANI

Başkan Ali Özkan bu kapsamda, Karacabey Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Naim Demirbaş ve Müdürü Sedat Kural'ın yanı sıra, Balıkesir-Bursa Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hasan Karahasanoğlu'nu ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Gerçekleşen ziyaretlerde, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan da yer aldı.
Çiftçiyi koruyacak kurumlara ihtiyaç var
Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Başkan Ali Özkan, “Yaptığımız ziyaretlerde, ilçemize yeni bir salça fabrikası kurulması yönündeki çağrımızıher fırsatta yineliyoruz. Önümüzdeki zaman dilimlerinde,Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk,Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz ve daha sonra Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa’yı ziyaret ederek bu konuları gündeme getireceğiz. Bu sezon göstermiştir ki çiftçiyi koruyacak, kollayacak, fiyatları regüle edecek birilerinin insafına bırakmayacak kurumlara ihtiyacımız vardır. Bunları da spontane alımlarla değil, müesseselerle gerçekleştirip sürekli hale getirmek önem arz etmektedir” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:38
Güneş 07:02
Öğle 13:17
İkindi 16:40
Akşam 19:21
Yatsı 20:40
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P