banner209

banner177

banner193

TEMMUZDA ZAM GELİYOR: BAKAN AÇIKLADI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Enflasyon tahribatlarına karşı çalışanları korumak vazifemiz. Özel sektör emeklileri de dahil, temmuzda bütün çalışanların yüzünü güldürecek bir düzenlemeyi Türkiye gerçekleştirecek durumdadır" açıklamasını yap

EKONOMİ 14.06.2022, 18:01
TEMMUZDA ZAM GELİYOR: BAKAN AÇIKLADI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, ara zam konusunda Temmuz ayını işaret ederek, "Temmuz ayında bütün çalışanların yüzünü güldürecek, hiç olmazsa enflasyona karşı ‘Benim devletim benim yanımdadır’ dedirtecek bir düzenlemeyi de Türkiye gerçekleştirecek durumdadır" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Ankara’da bir otelde Çalışma Ekonomisi Araştırma Topluluğu'nun 35'inci Yıl Programı’nda konuştu.

Ülkelerin demokratik olup olmamasının en önemli göstergesinin seçimle gelenlerin seçimle gitmesi olduğunun altını çizen Bilgin, “Sosyal bakımdan da en önemli göstergesi özgür sendikacılıktır. Emeğin örgütlenme hakkının kullanılmasıdır, kullanılabiliyor olmasıdır ve devletin sermaye karşısında emeği korumasıdır. Çalışanların emeği korumasıdır. Sermaye teorik olarak güçlü bir yapıdır. Kendiliğinde güçlüdür. Fakat emek tek başına bireyseldir. Tek başına yalnızdır. Dolayısıyla onun korunmasını sağlayacak sosyal zemini gerçekleştirmek devletin görevidir. Demokratik devletin bir ölçüsü de budur” açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:21
Güneş 05:58
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:04
Yatsı 21:34
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P