banner209

banner177

banner193

BURSASPOR'DA KONGRE OYUNU! Erkan Kamat'ın amacı ne?

Bursaspor Kulübünden geçtiğimiz günlerde yayınlanan kongre kararının resmi olmadığı ortaya çıktı. Başkan Erkan Kamat ve yönetim kurulunun kongre için Bursaspor Divan Kurulu'na başvurmadığı öğrenildi.

SPOR 21.04.2021, 15:17 21.04.2021, 15:39
BURSASPOR'DA KONGRE OYUNU! Erkan Kamat'ın amacı ne?

Bursaspor'da yine farklı entrikalar dönüyor. Sezonın bitimine az bir süre kala Başkan Erkan Kamat ve yönetimi sessizliğini korurken, alınan kongre kararının da resmi olmadığı ortaya çıktı Divan Kurulu Başkanı İdris Sevinç yaptığı açıklamada, Başkan Erkan Kamat'ın kongre kararını resmi siteden yayınlamasına rağmen Divan Kurulu'na başvuru yapmadığını söyledi. Sevinç kongre kararı alması için  Başkan Kamat'a çağrıda bulundu.

Bursaspor Divan Kurulu, yeşilbeyazlı kulübün kongre tarihi ile ilgili dikkat çeken bir bildiri yayımladı. Bursaspor Divan Başkalık Kurulu'ndan yapılan açıklamada, “Bursaspor yönetim kurulu olarak ilk etapta, 22.30 Mayıs tarihlerinde yapılacağı açıklanan, olağan genel kurul tarihi, yapılan ikinci bir bildiri ile 19 Mayıs tarihlerine çekilmişti. Kongrenin gerçekleşebilmesi için, kulüp yönetiminin, kongrenin 1. Toplantı tarihinden 15 gün önce, kongre tarihi ve kongre gündeminin gazetede yayınlanması gerekmektedir. Yönetim tarafından böyle bir mecburiyet maalesef yerine getirilmediği gibi, ayrıca bir açıklamada yapılmamıştır. Bu durumda kongre tarihi belirsizliğini korumaktadır” ifadelerine yer verildi.

“Pandemi ile bir ilgisi yoktur!”
Açıklama şöyle devam etti: “Ayrıca Bu mecburiyetleri yerine getirmenin pandemi ile bir ilgisi yoktur. Siz bu süreci işletirsiniz. Şayet (şimdi olduğu gibi) bir yasaklama gelir ise, o zaman da halin icabı ne ise, o uygulanır. Bizim, Divan Başkalık Kurulu olarak tavsiyemiz, 1 gün dahi geçirmeden, usulüne uygun olağan genel kurul kararı alınarak belirsizlik ortadan kaldırılmalı ve aday olacak arkadaşların ve de kulübümüzün önü açılmalıdır. Ayrıca, genel kurul üyelerimizi bilgilendirme adına, denetleme kurulumuzdan uzun süre önce isteyip, henüz alamadığımız, mali tablonun da denetleme kurulumuzca biran önce Bursaspor kamuoyuna açıklanmalıdır.”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:21
Güneş 05:58
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:04
Yatsı 21:34
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P