Bursa Nilüfer Rotory Kulübü’nün devir teslim töreni Nilüfer’de yer alan Podyum Park’ta gerçekleşti. Devir teslim törenine çok sayıda davetli katılırken 2024-2025 dönemi için gerçekleştirilecek faaliyetler ve projeler konuşuldu.

KAZA YAPAN SÜRÜCÜYE BAŞKA BİR ARAÇ ÇARPTI KAZA YAPAN SÜRÜCÜYE BAŞKA BİR ARAÇ ÇARPTI

KAHVECİ, “TÜRK ROTARY’SİNİN İLK 3.NESİL ROTARY KULÜP BAŞKANI OLARAK KARŞINIZDAYIM”

Bursa Nilüfer Rotary Kulübü’nün yeni başkanı Kerem Kahveci yaptığı konuşmada, “Yeni dönem başkanı olarak huzurlarınızda bulunmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Bu süreçte bizlere destek olan yanımızda olan tüm dostlarıma, arkadaşlarıma, aileme, aile büyüklerime teşekkürlerimi sunuyorum. Eski bir İnteract Kulübü başkanı ve dünyada sayılı olan Türk Rotary’sinin ise ilk 3.nesil Rotary Kulüp başkanı olarak karşınızdayım. Bu gururla söyleyebilirim ki 25 yıldır içinde olduğum bu ailede Nilüfer Rotary Kulübünün başkanlık madalyonunu taşımak bir ayrıcalık.” ifadelerini kullandı.

“DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Yeni dönemde, “Rotary Sihri” sloganı ile yola çıktıklarının altını çizen Kahveci, “Bu sihir, her birimizin içinde var olan değişim yaratma gücünü simgeliyor.  Rotary Sihri, birlikte çalışarak önce kendimize sonra topluma, doğaya ve birbirimize olan sorumluluğumuzu yerine getirmekteki kararlılığımızı ifade ediyor. Bu dönemde, bu sihri her bir projede, her bir etkinlikte ve her bir dokunuşta hissettirmek için çalışacağız.  Bursa Nilüfer Rotary Kulübü olarak, önümüzdeki dönemde daha fazla insanın hayatına dokunmayı, daha büyük projelere imza atmayı ve topluma daha fazla katkı sağlamayı hedefliyoruz.  Hep birlikte, dayanışma ve işbirliği içinde, bu hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum.  Birlikte, Rotary’nin sihrini her yerde hissettirecek, daha iyi bir dünya için el birliğiyle çalışacağız.  Bu önemli görevi üstlenmekten dolayı duyduğum heyecan ve gururla, hepinize tekrar teşekkür ediyor, yeni dönemin hepimiz için başarılı ve verimli geçmesini diliyorum. Unutmayalım; aradığınız sihir, kaçındığınız şeylerin içinde gizli.” dedi.

Editör: Haber Merkezi