banner209

banner177

banner193

SPORUN VE SPORCUNUN KENTİ ORHANELİ

Orhaneli Belediyesi, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve gelişimlerine katkı sağlamak adına spor yatırımlarını hayata geçirirken Türkiye çapında ses getirecek projelerin merkezi olmayı sürdürüyor.

ORHANELİ BELEDİYESİ 13.12.2023, 17:01
SPORUN VE SPORCUNUN KENTİ ORHANELİ

Spor alanında Orhaneli’de hayata geçen bazı yatırımlar ise şöyle

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK GENÇLİK KAMPI

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Orhaneli Belediyesi işbirliği ile Göynükbelen Mahallesi Gölcük yaylasında tamamlandığında Türkiye’nin en büyüğü olacak olan gençlik kampı yapımı devam ediyor. Sadece ilçe gençlerine değil Türkiye’nin tamamına hizmet verecek şekilde hayata geçirilen proje kapsamında bungalov evler, spor tesisleri, konferans salonları vb. diğer sosyal ve sportif donatılar ile ilçeye kazandırılacak.

ORHANELİ SPOR KOMPLEKSİ HİZMETE AÇILDI

Bünyesinde futbol, basketbol, tenis, yürüyüş yolları ile millet kıraathanesi ve kütüphane bulunduran Orhaneli Spor Kompleksi hizmete açılarak sporseverlerin kullanımına sunuldu. Şehrin içinde yeşili koruyarak inşa edilen bu tesis ile özellikle gençler için sosyal bir ortam oluşturuldu.

 ORHANELİSPOR ÜCRETSİZ EĞİTİMLERLE SPORU DESTEKLİYOR

Orhaneli Belediyesi, çocuklar için Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlike Orhanelispor bünyesinde yüzme, futbol, basketbol, güreş, okçuluk gibi spor dallarında ücretsiz eğitimler vererek küçük yaşta sporla tanışmalarını sağlıyor ve evlatlarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutuyor. Futbol, basketbol ve güreş dallarında mücadele eden sporcular Türkiye çapında çeşitli başarılara imza atarak ilçemizi gururlandırmayı başarıyor.

AÇIK VE KAPALI YÜZME HAVUZLARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Orhaneli’de gençlere çocuklara açık havuz ile sadece yaz aylarında hizmet veren Orhaneli Belediyesi, 12 ay boyunca hizmet verebilmek için hazırladığı kapalı yüzme havuzu yapımını da Gençlik ve Spor Bakanlığı destekleriyle 2024 yılında hayata geçirmeyi planlıyor.

MAHALLELERE HALI SAHALAR YAPILIYOR

Kırsal, merkez ayırt etmeksizin birçok mahalleye halı saha kazandıran Orhaneli Belediyesi, gelecek dönemde de gençlerin yoğun olarak yaşadığı mahallelerde halı saha yapımlarını sürdürecek.

KAPALI SPOR SALONU (FİTNESS SALONU)

 Özellikle ilçemizdeki bayanların rahatça spor yapabilmesi için hazırladığımız bu proje ile ilçemize profesyonel bir fitness salonu kazandırmış olacağız. Haftanın belirli günleri kadın, erkek ve karışık olarak hizmet verecek olan bu tesiste vatandaşlarımız spor yaparak hem sağlıklı bir yaşama kavuşacaklar hem de sosyal bir ortamda günün stresini atma fırsatı bulacaklardır. Proje çalışmaları tamamlanan kapalı spor salonunu 2024 yılının ilk aylarında hizmete açılacaktır.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 01 Mayıs 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:56
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:06
Yatsı 21:36
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P