banner177

banner193

BUSMEK ORHANGAZİ'DE HİZMETE HAZIR

Orhangazi Belediyesinin Temmuz ayı belediye meclis toplantısında Büyükşehir Belediyesinin talebi üzerine Kapalı Pazaryerindeki 14 ayrı dükkânın BUSMEK’e tahsisi ile başlayan çalışmalar sonrası BUSMEK eğitim sürecine 28 Eylül tarihinde eğitime kaldığı yerden devam etmeyi planlıyor.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 24.08.2020, 17:59
BUSMEK ORHANGAZİ'DE HİZMETE HAZIR

Busmek Orhangazi Müdürü İsmail Polat “ yeni yerimizde 12 sınıfla hizmet verecek olan BUSMEK’e mesleki eğitim kurslarından, Çocuklar için İngilizce kurslarına, Gaz altı argon CNC kurslarından kişisel gelişim ve el sanatları kurslarına varıncaya kadar 22 farklı alanlarda kurslar verilmektedir. Pandemi süreci içerisinde olduğumuzdan dolayı 7 Eylül tarihinde açılması planladığımız Yeni Eğitim Öğretim dönemine 28 Eylül’de kaldığımız yerden devam etmeyi planlıyoruz” dedi.


Başkan Aydın BUSMEK’i yeni yerinde ziyaret etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın BUSMEK’i yeni yerinde ziyaret ederek kursların açılması sürecine kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Pandemi süreci içerisinde her kurumda olduğu gibi eğitim ve kurslarda ’da ara verilmiştir. Normalleşme takvimi içerisinde olduğumuz bugünlerde 28 Eylül’de yeni eğitim ve öğretim dönemine kaldığımız yerden devam etmeyi hedefliyoruz. Kurslarımızın amacı eğitimlerine hem yardımcı olmak hemde mesleki kurslarımız ile birlikte kalifiyeli personel yetiştirmektir. Özellikle İlçemizdeki sanayi kuruluşlarının aradığı nitelikli personel yetiştirme konusunda verilen eğitimler sayesinde iş bulma imkânlarının daha kolaylaşması bizleri mutlu ediyor. BUSMEK’i yeni yerinde ziyaret ederek kurs hazırlıklarında olan personelimize başarılar diledik” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P