banner204

banner177

banner193

banner205

OSMANGAZİ'DE HER SOKAK HER NOKTA DEZANFEKTE EDİLDİ

Osmangazi Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında bugüne kadar ilçede bulunan 771 bin 601 noktada temizlik ve dezenfekte çalışması yaptı.

OSMANGAZİ BELEDİYESİ 25.04.2021, 12:48
OSMANGAZİ'DE HER SOKAK HER NOKTA DEZANFEKTE EDİLDİ

Belediye ekipleri, bugüne kadar Osmangazi’deki 771 bin 601 noktada temizlik ve dezenfekte çalışması yaptı. Osmangazi Belediyesi, tüm dünyada etkisini sürdüren Covid-19 salgınına karşı her alanda örnek bir mücadele gösteriyor. 1 yılı aşkın süredir temizlik, dezenfeksiyon, denetim ve sosyal destek çalışmalarıyla halk sağlığını korumaya çalışan belediye ekipleri, imkanlarını seferber etti. Salgının yayılmasını önlemede temizliğin en önemli unsur olmasından hareketle ilçenin dört bir yanını düzenli olarak dezenfekte eden Osmangazi Belediyesi ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamalarında bu çalışmalarını arttırıyor. Belediye ekipleri, temasın yoğun olduğu ve virüsün bulaşma durumunun bulunduğu kamu kurumları, meydanlar, otobüs durakları, ibadethaneler, aile sağlık merkezleri, eczaneler, kuaför ve berber salonlarında dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında çöp konteynerleri de basınçlı suyla yıkandıktan sonra dezenfektanlarla ilaçlanıyor.

TÜM İMKANLARI SEFERBER EDİYORUZ

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüse karşı halk sağlığını korumak adına 13 Mart 2020 tarihinden itibaren belediyenin tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyledi. Çalışmalar için özel ekipler kurduklarına dikkat çeken Başkan Dündar, “Geçtiğimiz yıldan beri pandemi ile mücadele çalışmaları, belediyemizin öncelikli işlerinden biri oldu. Bu salgından vatandaşlarımızın en az etkilenmesi için olağanüstü gayret gösteriyoruz. Ekiplerimiz, her alanda gece gündüz fedakarca çalışıyor. Özellikle sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde temizlik ve dezenfekte çalışmalarını arttırıyoruz. Ekiplerimiz, ilçenin dört bir yanında çalışma yürüterek temasın yoğun olduğu noktaları düzenli olarak ilaçlıyor. 13 Mart 2020 tarihinden bugüne kadar ekiplerimiz, 771 bin 601 noktada temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Bu hastalığın son bulmasında hijyen önemli bir rol üstleniyor. İnşallah bizlerin çalışması ve vatandaşlarımızın da kurallara uyması ile birlikte bu salgını en kısa sürede atlatacağız” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P