banner201

banner177

banner207

Üreticilerin çözüm ortağı YILMAZ SÜNGER

Kumaş ve endüstriyel döşeme malzemeleri alanında faaliyet gösteren Yılmaz Sünger;  oturma gurupları, yatak, baza, otomotiv endüstrisi, tekstil endüstrisi, medikal endüstri ve diğer teknik kullanım alanlarına hitap eden kaliteli süngerler ile üreticilerin çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Yılmaz Sünger ayrıca endüstriyel ambalaj konusunda da çözümler sunarken; zımba teli,  ambalaj naylonu, balonlu naylon, palet çivisi, koli kapama tabancaları ve telleri ile de üreticilere büyük kolaylıklar sağlıyor.

ÖZEL HABER 22.01.2020, 12:34 10.03.2020, 16:30
Üreticilerin çözüm ortağı YILMAZ SÜNGER

BURSAHABERDAR - ÖZEL HABER 

1980 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Yılmaz Sünger Döşemelik alanında Türkiye’de ilk 3’te yer alıyor. Bursa merkezli olan Yılmaz Sünger, Avrupa ve Ortadoğu başta olmak üzere 56 ülkeye ihracat gerçekleştirirken ekonomiye katkı sağlamanın da gururunu yaşıyor.

Yılmaz Sünger Satış Müdürü Hakan Karyağmaz Üreticilerin çözüm ortağı olan Yılmaz Sünger hakkında Bursa Haberdar Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu. Karyağmaz, mobilyanın kalbi İnegöl’de döşemelik süngerlerin üretilip sergilendiğini aktarırken, faaliyet alanlarını genişletmek istediklerini aktardı.

EDİRNE’DEN KARS’A ÇÖZÜM ORTAĞI

Farklı sektörlerden irili ufaklı birçok müşterilerinin olduğunu altını çizen Karyağmaz, “Sünger ve döşemelik alanında Edirne’den Kars’a kadar çalıştığımız birçok müşterilerimiz yer alıyor. Bu müşterilerimizin içinde çok mütevazı döşemecilerden, üretim potansiyeli yüksek fabrikalara kadar müşterilerimiz yer alıyor” açıklamasında bulundu.

BAŞLICA ALANLAR

  • YATAK
  • BAZA
  • OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ
  • TEKSTİL ENDÜSTRİSİ
  • MEDİKAL ENDÜSTRİ

ENDÜSTRİYEL AMBALAJ

  • ZIMBA TELİ
  • AMBALAJ NAYLONU
  • BALONLU NAYLON
  • PALET ÇİVİSİ
  • KOLİ KAPAMA TABANCALARI
  • KOLİ KAPAMA TELLERİ

YILMAZ SÜNGER’İN FAALİYET ALANLARI

“Sektörde oturma gurupları, yatak, baza, otomotiv endüstrisi, tekstil endüstrisi, medikal endüstri ve diğer teknik kullanım alanlarına hitap eden kaliteli süngerler ile hizmet veriyoruz. Endüstriyel ambalaj konusunda çözümler sunuyoruz. Zımba teli,  ambalaj naylonu, balonlu naylon, palet çivisi, koli kapama tabancaları ve telleri. Ülkemizde ve yurtdışında Dinamik kurumsal yapımız zamanında ve güvenli teslimat, istikrarlı fiyat ve ürün kalitesi, satış öncesi ve satış sonrası müşteri ilişkileri ile müşteri memnuniyetine önem veriyoruz. Sektörde, tercih edilen bir marka olmanın gururunu yaşıyoruz.”

MOBİLYAYI MOBİLYA YAPAN SÜNGER!

Mobilya sektöründe kaliteli süngerin mobilyanın olmazsa olmaz en önemli parçalarından biri olduğuna dikkat çeken Karyağmaz “Koltuklar neticede kapalı bir kutu.  Şekil itibariyle çok güzel olan bir koltuğun içinde kullanılan sünger kalitesi çok önemli. Süngerin rengine göre kalitesi anlaşılamaz. Önemli olan süngerin dansitesidir.  Uzun ömürlü olması ve rahatlığı burada önemlidir. Bu da mobilyanın kalitesini doğrudan etkiliyor” dedi.

SIVI GEÇİRMEZ KUMAŞLAR

Medical endüstrisinde de sıvı geçirmez kumaşların ve yatakların büyük ilgi gördüğünün altını çizen Karyağmaz, “Temizlenebilir, silinebilir, sıvı geçirmez kumaşlarımız medikal alanda oldukça büyük ilgi görüyor. Boyun fıtığı ve reflü  olan hastaların tercih ettiği özel yastıklarda kullanılan süngerleri de temin ediyoruz. “

TÜM İHTİYAÇLARA UYGUN SÜNGER ÜRETİMİ

Türkiye’de yatak üreten birçok firma ile doğrudan ikili ilişkilerinin de mevcut olduğunu belirten Karyağmaz değişen zaman ile birlikte insanların beklentilerinin de değiştiğini aktararak şunları söyledi, “ İnsanlarımızın beklentileri çok değişti. Önceden ekonomik üreten daha çok tercih ediliyordu.  Ancak değişen yaşam standartlarıyla birlikte kalite ve süreklilik daha ön plana çıkmaya başladı. Beklentilerin değişmesiyle süngerlerin kalite beklentisinde üst düzeylere çıktı. Yılmaz Sünger olarak tüm ihtiyaç ve taleplere uygun süngerleri üreticiler ile buluşturmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

ENDÜSTRİYEL AMBALAJ

Yılmaz Sünger’in ambalaj sektöründe çözümler ürettiğini aktaran Karyağmaz şunları söyledi “Müşteriler ile bire bir diyalog halinde olarak müşterilerin beklentilerini tespit ediyoruz. Özel çalışma talep eden müşterilerimiz oluyor, onların istediklerine göre çalışma altyapısı hazırlayarak numunelerle birlikte sunumumuzu  gerçekleştiriyoruz. Fiyat burada ikinci planda kalıyor. Süreklilik, devamlılık ve kalite ön plana çıkıyor.  Müşteri istediği özellikleri bizlerde bulabildiği için yıllardır ilk akla gelen tedarikçilerden olmayı başardık”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P