banner177

banner193

BBP NİLÜFER: “BU ZAMANA KADAR BÖLGE İNSANIMIZA İKİNCİ SINIF VATANDAŞ MUAMELESİ YAPILMIŞTIR”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Nilüfer ilçe başkanı Mustafa Aydın, Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Aydın açıklamasında duydukları memnuniyeti dile getirirken raylı sistemin devreye girmesi için uzun yıllar çaba sarf ettiklerini ifade etti.

POLİTİKA 07.04.2021, 11:48 07.04.2021, 12:35
BBP NİLÜFER: “BU ZAMANA KADAR BÖLGE İNSANIMIZA İKİNCİ SINIF VATANDAŞ MUAMELESİ YAPILMIŞTIR”

BBP Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın Bursa gündemine dair yaptığı açıklamada, “Geçit, Balat, Ahmet Yesevi, Nilüfer Köy ve hatta Bademli’de yaşayan insanlarımızın yararlanacağı hafif raylı sistemin devreye girmesi için yıllardır çaba sarf ettik. Yoğun bir nüfusa sahip olmasına rağmen maalesef bu zamana kadar bölge insanına ikinci vatandaş muamelesi yapılmıştır. Bu bölge için hayati öneme sahip ve ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak bir projenin gecikmesi veya uygulanmamasını, yöneticilerin bölge insanlarımıza yeterince önem vermemesine bağlıyoruz.” dedi.

BBP NİLÜFER’DEN ‘AHMET YESEVİ’ İSTEĞİ

Aydın, Şehir Hastanesi’ne uzatılacak metro hattı ile açıklamalarına şöyle devam etti, “Şehir Hastanesi olmasaydı böyle bir girişimde bulunulmayacaktı. Geçte olsa temel atılması memnuniyetle karşılıyoruz ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.  6 kilometrelik metro hattında 4 istasyon olacak şekilde faaliyet verecek olan Metro hattındaki istasyon isimlerinin, Geçit İstasyonu, Cami İstasyonu, YHT İstasyonu ve Şehir Hastanesi İstasyonu olarak adlandırılmıştır. İstasyonlardan birine “Ahmet Yesevi İstasyonu” isminin verilmesini talep ettik. Raylı sisteminin tamamlanması ve isim konusunda sürecin takipçisi olacağız” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P