banner177

banner193

KILIÇDAROĞLU'NDAN FARKLI AŞI ÖNERİSİ "Para sizden aşı bizden"

CHP lider Kemal Kılıçdaroğlu aşı konusunda farklı bir öneride bulundu. İşte o açıklama

POLİTİKA 02.05.2021, 19:27
KILIÇDAROĞLU'NDAN FARKLI AŞI ÖNERİSİ "Para sizden aşı bizden"
© SABAH

Koronavirüsle mücadelede CHP'li belediyelere yetki verilmesini öneren Kılıçdaroğlu, anlaşma yapıp aşıları alabileceklerini savundu ve "Herhangi bir sorun olmaz. Tabi, parasını merkezi yönetimin vermesi kaydıyla" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koronavirüs döneminde açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Daha önce koronavirüsle mücadele kapsamında, "Önce bulaşmayı engelleyeceksin, bulaştıysa tedavi edeceksin" önerisini sunan Kılıçdaroğlu sonrasında da, kahvehanelerde her oyunda sıfır kağıt dağıtarak koronavirüse karşı önlem alınmasını teklif etmişti.

CHP'li Büyükşehir Belediyelerine yetki verilmesini talep eden ana muhalefet lideri, "Gerçekten de biz bunu yapabiliriz, anlaşmalar yapabiliriz, aşıları alabiliriz, bütün vatndaşları aşılayabiliriz. Herhangi bir sorun olmaz. Tabi parasını merkezi yönetimin vermesi kaydıyla" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun bu önerisi başta vatandaşlar olmak üzere birçok kesimde şaşkınlık yarattı. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda "Aşı bizden, para hükümetten" şeklinde ifadelere yer verildi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P