banner204

banner177

banner193

banner205

Köfteci Yusuf varken McDonald's da neymiş! Kılıçdaroğlu'na ilginç sitem

Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretinde 8 saat ortalıktan kaybolmasının ardından gelen "'Hamburger yemeye gittik" açıklamalarının yankıları sürerken; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde konuşması sırasında bir kadın, torunlarını McDonald's'a götürüp orada fotoğraf çektiremediğini belirterek, ülke şartlarından yakındı.

POLİTİKA 22.10.2022, 12:51 22.10.2022, 13:06
Köfteci Yusuf varken McDonald's da neymiş! Kılıçdaroğlu'na ilginç sitem

Kılıçdaroğlu’nun konuşması sırasında ismini Fadime Yüksel olarak açıklayan bir kadın torunlarını McDonald's'a götürememekten şikayet edip, “Ben torunlarıma tatlı alamıyorum, torunlarımı McDonald's'a götüremiyorum. Oğlum bana gizli para verdi ki ‘babaannesin sen çocuğu McDonald's'a götür’ resim çektirmek için, hatıra kalsın diye. Olur mu böyle şeyler başkanım” şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Koyulhisar'da ilçe sakinlerine hitaben yaptığı konuşmasında, iktidara gelmesi halinde kırsalda çalışanların sosyal güvenlik primlerinin devlet tarafından ödeneceği vaadinde bulunarak, “Kırsalda çalışan kadınlar ve gençler kırsalda çalıştıkları sürece onların sosyal güvenlik primini devlet olarak biz yatıracağız, hiç endişe etmeyin. Hepiniz emeklilik hakkına kavuşacaksınız. Aile destekleri sigortasını getireceğiz. Her kadının emeklilik hakkı olacak. Sizi birilerine muhtaç haline asla getirmeyeceğiz. Kadın güçlü güçlü olursa o ülke hepten güçlü olur” dedi.

 

“Sandığa gidin”

Kılıçdaroğlu konuşmasında seçmenlere sandığa gitmeleri çağrısında bulunup, “Sandığa gideceksiniz seçimler gelecek. Sakın ola ki ‘sandığa gidip oy kullanacağız’ demeyin. Mutlaka gidin, komşunuzu götürün, yakınlarınızı götürün, akrabalarınızı götürün ama oy kullanırken elinizi vicdanınıza koyun oyunuzu öyle verin. Doğruluktan ya da dürüstlükten yana, erdemden ve doğru siyasetten yana oyunuzu kullanmanızı isterim. Biz altı lider Millet İttifakı olarak bir araya geldik. Altı lider de bu ülkede huzur istiyor. Altı lider de diyoruz ki bu ülkede barış olsun, huzur olsun, güzellikler olsun, demokrasi olsun, insanlar artık birbiriyle kavga etmesin, ülkede gelir artışı olsun. Hepimizin hedefi aynı, hepimiz aynı hedef için bir araya geldik. Hepimizin yüreğinde daha güzel bir Türkiye özlemi var. Bunu istiyoruz, bunu sağlayacağız, bu konuda da kararlıyız” dedi.

KILIÇDAROĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLAMADI AMA RESMEN YETKİ İSTEDİ 

Yetki verin, Türkiye'yi ayağa kaldıracağım"

"En büyük gücüm, bu ülkenin insanları" vurgusunda bulunan Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Bir ahlakımız var, erdemimiz var, Mevlana’mız var. Böyle bir tablo olabilir mi? Bu tabloyu değiştireceğiz. Mevlana’nın, Ahi Evran’ın kültürü neyse; aynı kültürle yolumuza devam edeceğiz. İnsanlar birbirlerine saygı gösterecek, insanlar birbirini kucaklayacak. Komşu, komşunun külüne muhtaçsa, komşu ile komşu arasında sevgi olacak. Sokakta neredeyse birbirimize selam veremez hale getirdiler. Buradan, Türkiye’yi çekip çıkaracağım.

Benim tek gücüm sizlersiniz. Onlar bir yere dayanır. ‘Dışarıdan destek gelsin, şuradan para bulayım.’ En büyük gücüm, bu ülkenin insanları. Tek güvendiğim sizlersiniz. Yetki verin, Türkiye’yi düzelteceğim. Yetki verin Türkiye’yi ayağa kaldıracağım. Yetki verin, Türkiye’yi kardeş yapacağım.

"Bu kardeşiniz Türkiye'nin tüm sorunlarını çözecek"

Hiç endişe etmeyin. Bu kardeşiniz, Türkiye’nin bütün sorunlarını çözecek. Benim dünya malında gözüm yok. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, her annenin sevgiyle çocuğunu yatağa yatırdığı, esnafın kazandığı, fabrikaların çalıştığı, çiftçinin kazandığı, alın terinin değerini aldığı bir Türkiye’yi inşa edeceğim. Söz veriyorum. Millet İttifakı olarak hep beraber bunu yapacağız."

Yorumlar (1)
Asel 1 yıl önce
Ne kadar büyük bir habercilik
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P