banner177

banner193

SALİH UÇAK, “TÜM SÜREÇLERİN TAKİPÇİSİYİZ  ÖZLEMLE ANIYORUZ”

Büyük Birlik Partisi (BBP)  Bölge Müfettişi Salih Uçak, BBP’nin kurucu genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının 12. yıl dönümü sebebiyle yayınladığı mesajda, “Bize göre suikast olan Muhsin Yazıcıoğlu’ davasının tüm süreçlerinin takipçisiyiz.  Şehit liderimiz rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmetle ve şükranla yad ediyoruz, anıyoruz.” dedi.

POLİTİKA 25.03.2021, 12:13
SALİH UÇAK, “TÜM SÜREÇLERİN TAKİPÇİSİYİZ  ÖZLEMLE ANIYORUZ”


Kahramanmaraş'ta 12 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden BBP'nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişi dualarla anılırken BBP Bölge Müfettişi Salih Uçak yayınladığı mesajda Bursalıları mevlit programına davet etti.

BBP Bölge Müfettişi Salih Uçak mevlit programına ilişkin açıklamasında “BBP Bursa İl Başkanlığı olarak 27 Mart 2021 Cumartesi günü Ulu Cami’de saat 16.00’da Muhsin Yazıcıoğlu, arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için mevlit programımız vardır. Tüm Bursalıları programla davet ediyoruz.” dedi.

BBP Bursa İl Başkanlığı görevinden BBP Bölge Müfettişliği görevini üstlenen Salih Uçak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı, “Birlikte olduğumuz her dakikayı hayatımızın gurur sayfalarından saydığımız, Kurucu Genel Başkanımız, dava arkadaşımız, ağabeyimiz, şehit liderimiz rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nu, sevgiyle, saygıyla ve özlemle anıyorum. Yine onunla birlikte şehadet şerbetini içen, Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya ve İsmail Güneş kardeşlerimiz başta olmak üzere, kurulduğumuz günden bugüne, partimizde görev yapan ve ebediyete intikal eden tüm dava arkadaşlarımızı da rahmetle ve şükranla yad ediyorum.” dedi.

Vatanını ve milletini çok seven bir insan olarak öne çıkan Yazıcıoğlu'nun ilkeli duruşuyla birçok kişiye örnek olduğunu da aktaran Salih Uçak, “Aynı aşkla, aynı imanla, aynı dürüstlükle, doğrulukla, yolumuza devam edeceğiz. Şehit başkanımız Muhsin başkanımızın davası ne ise aynı yolda yürüyeceğiz. 28 yılın her anında, sadece inandıklarımızı yaptık, inandığımız istikamette yürüdük ve bunun haklı gururunu yaşadık.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P