banner201

banner177

banner193

“ŞEHİDİMİZ  MUHSİN BAŞKANIMIZI UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAĞIZ”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sosyal Politikalar ve İş Dünyası'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alatlı,  BBP’nin kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının 12. Yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda, “Bu emanet hepimizin ve bu kutlu yolu O'nun da istediği gibi hep birlikte adımlarımızı her geçen gün güçlendirerek yürüyeceğiz. 12 yıl oldu ama ona olan özlemimiz ilk günkü gibi devam ediyor. Unutmadık, unutmayacağız ve Allah'ın izniyle de unutturmayacağız." İfadelerine yer  verdi.

POLİTİKA 25.03.2021, 10:42
“ŞEHİDİMİZ  MUHSİN BAŞKANIMIZI UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAĞIZ”

BBP Bursa İl Başkanlığı olarak 27 Mart 2021 Cumartesi günü Ulu Cami’de saat 16.00’da Muhsin Yazıcıoğlu, arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için ülkenin her yerinde olduğu gibi mevlit programımız vardır. Tüm iyi ve güzel insanları programlara davet ediyoruz.” 

BBP Sosyal Politikalar ve İş Dünyası'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

 “Vefatının 12. sene-i devriyesinde, inancıyla, davasına olan bağlılığıyla, ilkeleriyle, duruşuyla, üslubuyla ve örnek şahsiyetiyle bu milletin çok değerli bir evladı olan Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'na ve beraberinde hayatını kaybeden yol arkadaşlarına Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum.

Şehit Liderim, hayatının her döneminde, karşılıksız bir adanmışlık duygusu içerisinde, milli ve manevi değerlerin yücelmesi, millet ve vatanın bekası için kendi varlığını ve geleceğini feda edebilmeyi hayat düsturu olarak görmüştür. O daima, büyük bir davanın büyük bir yolun dümdüz bir takipçisi, katıksız, temiz bir ülkünün saf ve sade lideri olmuştur.

Bizler de Onun yaşadığı tüm zorluklara rağmen büyük bir azimle sürdürdüğü inançlı ve ilkeli mücadelesinin takipçileri olarak aziz hatırasını, yaşayıp, yaşatıp, yüceltme çabasını kendimize örnek alarak davasına sahip çıkmaya çalışıyoruz.

Hep dik durdu, düz yaşadı, hayat çizgisinde kırıklık yok çizgisini bozmadı, istikametini değiştirmedi. İnandığı değerlere hep bağlı kaldı kendisi için bir gün yaşamadı ömrünü hayatını verdiği yüce davasına adadı.

Bu emanet hepimizin ve bu kutlu yolu O'nun da istediği gibi hep birlikte adımlarımızı her geçen gün güçlendirerek yürüyeceğiz.

Büyük Birlik Partimiz ve Alperen Ocakları Vakfımız 25-31 Mart Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nu ve birlikte şahadet şerbeti için arkadaşlarını anma etkinlikleri kapsamında Pandemi tedbirlerine de azami dikkat etmek sureti ile Tüm Türkiye’de ve Türk İslam coğrafyasında anma etkinlikleri düzenlenmiş bulunmaktadır.

Vefatının 12, sene-i devriyesinde hukuk içerisinde kalarak , bize göre suikast olan bu davanın sonuna kadar takipçisi olacağız. Kastı, ihmali, kusuru , dahili olan kim varsa elbet hukuk önünde en ağır şekilde hesap verecektir, buna inancımız tamdır.

Şehit liderim:

Senin yaptığın gibi, Her daim Zalime karşı Mazlumun Yanında olacağız

Davan davamız, yolun yolumuz, sevdan sevdamızdır Yüce Rabbimin İzni ile..”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P