banner177

banner193

BURSASPOR'DA 2 OYUNCU KADRO DIŞI

Bursaspor'da sezon sonu sözleşmeleri bitecek olan Özer Hurmacı ve Ataberk Dadakdeniz kadro dışı bırakıldı. Ataberk'in sözleşmesini yenilemediğinden dolayı kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.

SPOR 22.04.2021, 18:38
BURSASPOR'DA 2 OYUNCU KADRO DIŞI

TAKIMLA BİRLİKTE DÖNMEDİ

Samsunspor yenilgisi sonrası TFF 1. Lig'de play-off'a kalma şansını matematiksel olarak kaybeden ve önümüzdeki sezon da TFF 1.Lig'de mücadele edecek olan Bursaspor'da yaprak dökümü başladı. Performansı bir türlü istenilen seviyeye çıkmayan kaptan özer Hurmacı ile sözleşmesi mayıs sonunda bitecek Ataberk Dadakdeniz kalan üç maçlık periyotta antrenmanlara katılmayacak ve maç kadrosuna alınmayacak. Karar teknik ekip tarafından oyunculara bildirilirken, futbolcular çalışmalarını bireysel sürdürecek. Bursaspor'da Özer Hurmacı Samsunspor maçının sonrasında takımdan ayrı uçakla İstanbul'a dönmüş, Bursa'ya gelmemişti.

ATABERK AYNI KADERİ PAYLAŞTI

Mesut Mestan döneminde Bursaspor'la iki yıllık sözleşme imzalayan Özer Hurmacı'nın Yeşil Beyazlı kulüple mukavelesi 31 Mayıs'ta sona erecek. Özer Hurmacı Bursaspor'da geride kalan süreçte oynanılan 67 lig maçının 43'ünde forma giydi. 35 yaşındaki futbolcu bu müsabakalarda 6 gol, 4 asist üretti. Özer Hurmacı Bursaspor Kongre üyeliği için başvuruda bulunmuş, üyeliği kabul edilmişti. Özer Hurmacı ile aynı kaderi paylaşan ve kendisine izin verilen Ataberk Dadakdeniz yönetim belirsizliği nedeniyle henüz sözleşme uzatmadı. Vakıfköy'den yetişen 21 yaşındaki kaleci A Takımda lig ve kupada toplam 28 maçta 50 gole engel olamadı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P