Başkanlık katındaki törende Enes Çelik Yönetimi tam kadro olarak yer alırken eski başkan Sinan Bür ve yönetim kurulu da hazır bulundu.

BURSASPOR'DAN ÖNCE TEŞEKKÜR SONRA VEKİLLERE ÇAĞRI BURSASPOR'DAN ÖNCE TEŞEKKÜR SONRA VEKİLLERE ÇAĞRI

Sinan Bür “Enes kardeşimizi ve ekibi ile Bursaspor Süper Lig yürüyüşüne başlayacaktır. Bursa artık bir mega kent ve bu işi tüm camia olarak başarabiliriz” dedi. 

Enes Çelik ise şöyle konuştu;

“Güzel bir dönemin başlangıcı olarak. Ben Bursaspor’a önemli hizmetler etmiş Sinan Başkan‘dan görevi almaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bugün saat 17:00’de ilk yönetim kurulu toplantımızı yapacağız. İnşallah Bursaspor‘u kısa zamanda layık olduğu yere getirmek için elimizden geleni yapacağız. Yaşasın Bursaspor!” dedi. 

Transfer tahtası açılmadan teknik adam getirmenin anlamsız olduğunu ifade eden Enes Çelik “Tam sayı vermek istemiyorum ancak dosyaların büyük çoğunluğu ile anlaşmaya vardık. Araya bazı menajerlerin ve avukatların girdiğini duyuyoruz, duruşumuz çok net. Oyuncular arasında bir standartsızlık yapmak istemiyoruz. Verdiğimiz peşinat ve ara ödemeler de aynı. Bursaspor‘un önünü kapatmak için göze alacakları şeyler Türkiye‘de iş yapmamayı göze alamayacakları şeyler olacaktır. Herkesin hakkını vereceğiz. Sürecin tamamlanmasını bekliyoruz. Bir elin parmakları kadar kalan dosyaların sahipleri ile anlaştığımızda bu işin bittiğini açıklayacağız.” ifadelerini kullandı. 

Transfer tahtası konusunda alacaklıların davranışları nedeniyle zaman zaman sıkıntılı süreçler yaşadıklarının altını çizen Enes Çelik “Alacaklılar konusunda elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Bazı isimler hiç yardımcı olmazken ben size buradan bir örnek vereyim. Batalla bize hiç zorluk çıkartmadı. alacaklılar içinde Bursaspor’a en çok faydası olmuş bir oyuncudan bahsediyoruz. Dolayısıyla Bursaspor‘un önünü açtıktan sonra her alacaklı ile helalleşeceğiz.” dedi. (Bursasporluyuz.org)

Editör: Haber Merkezi