banner209

banner177

banner193

BURSASPOR'DA YENİ YÖNETİMİ 'ENKAZ' BEKLİYOR

Bursaspor’da bu hafta sonu hem mali genel kurul hem de seçimli olağanüstü kongre yapılacak. Tek adaylı kongreden sonra başkanlık koltuğuna Ömer Furkan Banaz oturacak. Banaz ve ekibini 15 Mayıs’a kadar finansal ve sportif açıdan zorlu günler bekliyor.

SPOR 25.02.2022, 09:53
BURSASPOR'DA YENİ YÖNETİMİ 'ENKAZ' BEKLİYOR

Bursaspor’da bu hafta sonu kulübün geleceği açısından büyük önem taşıyan iki önemli gelişme yaşanacak. Yeşil Beyazlı kulübün kongre üyeleri ilk olarak 26 Şubat Cumartesi günü olağan idari ve mali genel kurulu için Fethiye Kültür Merkezi’nde bir araya gelecek. Bu toplantıda mevcut yönetimin yaptığı tüm finansal işlemlerle idari yapılanma genel kurul üyeleri tarafından değerlendirilecek ve ibra oylaması gerçekleştirilecek. 27 Şubat Pazar günü TOFAŞ Spor Salonu’nda kongre üyeleri bu kez olağanüstü seçimli genel kurulda kulübün yeni başkanını belirleyecek. Tek adaylı gidilecek seçimde mevcut başkan Hayrettin Gülgüler’den bayrağı yeni başkan Ömer Furkan Banaz devralacak.

HESAPLAR BLOKELİ

Olağanüstü kongrenin ertesi günü mazbatasını alacak Ömer Furkan Banaz ve ekibini zor bir süreç bekliyor. 15 Mayıs’ta sona erecek ligin bitimine kadar oynanacak 12 maç final niteliğinde. Banaz ve ekibi saha içindeki tüm işleri Tamer Tuna’ya bıraktı. Kulübün idari ve mali anlamda yeniden yapılanmaya gitmesi bekleniyor. Tüm hesapları blokeli ve temlikli olan Bursaspor’da uzun süredir maaş alamayan oyunculara ödeme yapılması öncelikler arasında. Özellikle yabancı oyuncuların serbest kalma tehlikesini ortadan kaldırmak için girişimde bulunulacak. Banaz ve ekibi göreve gelir gelmez takımın ligde kalmasını sağlayacak ve finansal yükümlülükleri yerine getirmeye çalışacak. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 06 Mayıs 2024
İmsak 04:11
Güneş 05:50
Öğle 13:05
İkindi 16:57
Akşam 20:11
Yatsı 21:43
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P