banner209

banner177

banner193

BURSASPOR'UN TEKNİK PATRONU KİM OLACAK? 3 ADAY VAR

Bu sezonki 4'üncü teknik direktörünü arayan Bursaspor'da şu ana kadar istenilen sonuç elde edilemedi. Yeşil Beyazlılar birçok teknik direktörle görüşürken yola devam edilecek isimde karar kılınamadı.

SPOR 14.12.2021, 10:10
BURSASPOR'UN TEKNİK PATRONU KİM OLACAK? 3 ADAY VAR

Sezona Mustafa Er'le başlayan sonrasında Fatih Tekke ve Özcan Bizati ile yoluna devam eden Bursaspor'da bir kez daha teknik direktör arayışı yaşanıyor. Özcan Bizati ile yolların ayrılmasının ardından İkinci Başkan Emin Adanur İstanbul'da teknik direktör adayları ile masaya oturdu. Edinilen bilgiye göre Adanur'a menajer Pertev Öngüner eşlik etti. Mehmet Altıparmak'tan olumsuz yanıt alan Yeşil Beyazlılar Yılmaz Vural ve Ertuğrul Sağlam görüşmelerinden istediği sonucu çıkaramadı.

PERTEV ÖNGÜNER GÖRÜŞTÜ

Bursaspor'un teknik direktör adayları arasında Yücel İldiz ilk sırada yer alıyor. Bursaspor adına masada bulunan menajer Pertev Öngüner'in İldiz'le görüştüğü ve ilk temasın olumlu sonuç verdiği bilgisi elde edildi. Mehmet Özdilek aday teknik direktör arasında ismi geçenlerden. Yeşil Beyazlılar'ın önceki gece geç saatlere kadar eski teknik direktör Mustafa Er'le görüştüğü bilgisi paylaşıldı. Teknik direktör sorununu bir an önce bitirmek isteyen Bursaspor'da son olarak Ünal Karaman'ın ismi gündeme geldi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:53
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:09
Yatsı 21:40
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P