banner209

banner177

banner193

ENVER CENK ŞAHİN: AYRILMAYI HİÇ DÜŞÜNMEDİM

Bursaspor Kaptanı Enver Cenk Şahin takıma geri dönüş süreciyle ilgili konuştu.

SPOR 27.07.2022, 13:23
ENVER CENK ŞAHİN: AYRILMAYI HİÇ DÜŞÜNMEDİM

Tecrübeli futbolcu kadrodan ayrılan oyunculara göndermede bulunarak, "Çok kulüpte oynadım ama buradaki duyguyu hissetmedim. Bu takımın burada olmasında benim de payım var. Bu sorumluluğu çoğu kişinin alması lazımdı." dedi.

AYRILMAYI HİÇ DÜŞÜNMEDİM

Bursaspor Kaptanı Enver Cenk ŞahinÖzlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Takım kaptanlığına getirilmesi ve geri dönüş süreciyle ilgili konuşan tecrübeli futbolcu, Hocamız ve ekibi beni kaptan olarak uygun görmüş ben de kabul ettim. Hem takım arkadaşlarıma hem de Bursaspor camiasına hayırlı olur." dedi.

Takımdan ayrılmayı hiç düşünmediğini belirten tecrübeli futbolcu, "Hiç ayrılmayı düşünmedim. Bu sorumluluğu çoğu kişinin alması lazımdı" diye konuştu. takımın genç oyunculardan kurulu olmasıyla ilgili de görüşlerini aktaran Enver Cenk Şahin, "Genç arkadaşlarımızla uyum içerisindeyiz. Onların gelişimine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Çoğu oyuncumuz çok genç. Bu tecrübeye sahip olmayan oyuncularımız da var. Profesyonel anlamda zamanla gelişecekler. Potansiyelleri var ki buradalar. Çoğu oyuncu gerçekten çok kaliteli. Biz de takım ruhunu ortaya koymaya çalışacağız. Transfer tahtası çok önemli. İşimizi zorlaştıracak. Mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz." ifadelerini kullandı.

BİZİM DE HATALARIMIZ VAR

Geçen sezon takımın küme düşmesi ve o dönemde yaşananlarla ilgili de görüşlerini belirten tecrübeli futbolcu, "Benim için de birçok arkadaşım için de bu deneyim bir ilkti. Bursaspor için de ilk. Bursaspor şampiyon olmuş bir camia. Bugünlerden kurtulacak güce sahip. Çok zor dönemden geçiyoruz. Bize, genç oyunculara, buradakilere bırakılmamalı bu iş. Tüm şehir olarak birlik olması gerekiyor." dedi. takıma geri dönüşünde birçok faktörün ön plana çıktığına vurgu yapan Enver Cenk Şahin, "Herkesin kendi kariyeri var ama biz geçen sene burada çok zor zamanlar geçirdik. Ben buraya geldiğim günden itibaren elimden geleni ortaya koymaya çalıştım. Çok kulüpte oynadım ama buradaki duyguyu hissetmedim. Camianın zor durumda oluşu, taraftarı, gibi etkenler beni çok etkiledi. Bu takımın burada olmasında benim de payım var. Her ne kadar devre arasında gelmiş de olsam bunda bizim de hatalarımız var. Hatalarımızı ört pas etmek için kalmak istedim ayrılmayı hiç düşünmedim. Bu sorumluluğu çoğu kişinin alması lazımdı."diye konuştu. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Mayıs 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:37
Öğle 13:05
İkindi 17:00
Akşam 20:23
Yatsı 22:02
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P