banner204

banner177

banner193

banner205

GALATASARAY, FENERBAHÇE, TRABZON... Süper Lig'de Bursaspor sırası

Bir sezon daha TFF 1.Lig'de mücadele edecek yeşil beyazlılarda öne çıkan birçok isime Süper Lig ekipleri kancayı taktı. Yeşil beyazlıların başarılı futbolcuları İstanbul kulüplerinin yanı sıra Trabzonspor ve Alanyaspor'un da radarına girdi. İşte detaylar

SPOR 26.04.2021, 14:24
GALATASARAY, FENERBAHÇE, TRABZON... Süper Lig'de Bursaspor sırası

 Burak Kapacak’la Fenerbahçe’nin,

İsmail Çokçalış ve Batuhan Kör’le Galatasaray’ın,

Emirhan Aydoğan’la Trabzonspor’un,

Burak Altıparmak’la ise de Alanyaspor’un ilgilendiği belirtiliyor.


TFF 1. Lig’de bu sezon transfer yasağını kaldıramayan ve genç ağırlıklı bir kadro ile mücadele etmek zorunda kalan Bursaspor’da gözler transfere çevrildi. Devre arasında Ali Akman’ı Eintracht Frankfurt’a bedelsiz kaptıran yeşil-beyazlı kulüp, bu kez aynı hataya düşmek istemiyor. Nitekim Bursaspor’un en etkili isimleri arasında yer alan Burak Kapacak’la Fenerbahçe’nin, İsmail Çokçalış ve Batuhan Kör’le Galatasaray’ın, Emirhan Aydoğan’la Trabzonspor’un, Burak Altıparmak’la ise de Alanyaspor’un ilgilendiği belirtiliyor.


Gözler Başkan Erkan Kamat’ta


Bursaspor Kulübü’nde ise belirsizlik devam ediyor. Gözler Olağan Genel Kurul’a çevrilmişken, Başkan Erkan Kamat’ın kongre tarihini 1 Mayıs’a çekmesi, ardından da çıkan yasa gereği bu organizasyonun belirlenen tarihte yapılamayacağının öğrenilmesine rağmen reaksiyon gösterilmemesi camiada tepkilere sebep oldu. Kongre tarihinin henüz netlik kazanmaması ve gelecek sezonun planlamasıyla ilgili bir adım atılmaması ise yeşil-beyazlı taraftarı endişeye sürükledi. Teknik Direktör Mustafa Er’in de gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı belirsizliği koruyor. Bursaspor taraftarı hem genç oyuncuların hem de Mustafa Er’in gelecek sezon da takımda kalması görüşünde birleşiyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P