banner177

banner193

İSMAİL YÜKSEK'TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Yeşil Beyazlı takımın başarılı futbolcusu İsmail Yüksek, "Bir hazırlık maçını geride bıraktık. Artık hedefimiz İstanbulspor maçı. Büyük bir camiada oynuyoruz. Bursaspor formasına layık olmamız gerekiyor" dedi.

SPOR 15.11.2021, 09:08
İSMAİL YÜKSEK'TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Spor Toto 1. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e geri dönmek isteyen Bursaspor, Milli maç arasında İstanbul'da Galatasaray ile hazırlık maçı yaptı ve sahadan 5-2 mağlup ayrıldı. Karşılaşma sonrası Yeşil Beyazlı takımın bu sezona fırtına gibi başlayan oyuncusu İsmail Yüksek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İsmail, "Bizim için hazırlık maçıydı. Sakatlık olmadı çok şükür. En güzel tarafı buydu. Haftaya oynanacak maça hazırlık oldu bu. Ama bitti" diye konuştu.

TEK HEDEF İSTANBULSPOR

Milli aranın ardından Bursa'da İstanbulspor ile karşılaşacak Bursaspor'un hedefinden de bahseden İsmail Yüksek, "İstanbulspor maçını düşünmemiz lazım. İlk antrenmandan itibaren tek hedefimiz İstanbulspor. Kendi performansımla ilgili takımıma yardımcı olmak istiyorum. Büyük bir camiada oynuyoruz. Bursaspor formasına layık olmamız gerekiyor" dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P