banner177

banner193

İSMAİL YÜKSEK'TEN TARAFTARI COŞTURAN AÇIKLAMALAR

Bursasporlu İsmail Yüksek Balıkesirspor galibiyetinin önemine değindi. Genç futbolcu, "Çok güzel bir galibiyet aldık. Bunu ilk defa söylüyorum. Bu ligde kalıcı değiliz biz. Bu sene inşallah bu şehri, bu takımı hak ettiği yere Süper Lige çıkartacağız." diye konuştu.

SPOR 26.10.2021, 10:09
İSMAİL YÜKSEK'TEN TARAFTARI COŞTURAN AÇIKLAMALAR

Bursasporlu İsmail Yüksek Balıkesirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Geçen sezonu kiralık olarak Balıkesirspor'da genç futbolcu ilk olarak kendisini tribüne davet eden ve alkışlayan Kırmızı Beyazlı camiaya gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Bursaspor'un elde ettiği galibiyete değinen İsmail yüksek önemli bir galibiyet aldıklarının altını çizdi. İsmail, Çok güzel bir galibiyet aldık. İyi bir seri başlattık diye düşünüyorum. Önemli olan önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız Keçiörengücü maçı. Buradan da taraftarımıza sesleniyorum. Haftaya gelsinler bizi desteklesinler ve bu seriyi devam ettirelim. Bunu ilk defa söylüyorum. Bu ligde kalıcı değiliz biz. Bu sene inşallah bu şehri, bu takımı hak ettiği yere Süper Lige çıkartacağız." dedi.

KENDİMİ KİRKALIK GÖRMÜYORUM

Bursaspor'a kiralık forma giymesinin kendisi için dezavantajlı bir durum ortaya çıkarmadığını dile getiren İsmail Yüksek, Ben Bursaspor'da kiralık olarak kendimi görmüyorum. Kiralık olabilirim ama takıma kendimi bağlamış durumdayım. Bazı kiralık oyuncular kendini düşünebilir ama ben takımı düşünen bir oyuncuyum. Oynasam da oynamasam da takım benim için önceliklidir. Ben bu sene takımıma yardımcı olmak, Bursa şehrine bir şeyler katmak istiyorum." diye konuştu. Takımın istenilen noktaya yavaş yavaş geldiğini söyleyen genç futbolcu, "Bu ligde nasıl oynanması gerekiyorsa onu öğrenmeye başladık. İlk haftalar kötü başladı ama biz 7 haftalık serüveni kapattık ve beyaz bir sayfa açtık. İnşallah iki de iki gidiyoruz. Devamını da getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:17
Öğle 13:09
İkindi 16:51
Akşam 19:50
Yatsı 21:15
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P