banner177

banner193

KİM DOĞRU SÖYLÜYOR!

TFF 1. Lig’in 19’uncu haftasında Altınordu karşısında beklenmedik bir yenilgi alan Bursaspor’da maç sonunda Cüneyt Köz’ün yaptığı açıklamalar camiada şok etkisi oluşturdu.

SPOR 01.02.2021, 11:26 03.02.2021, 16:14
KİM DOĞRU SÖYLÜYOR!

(ÖZEL HABER)

Antalya’daki kampta Başkan Erkan Kamat oyuncuların prim parasının ödendiğini ve maaşlarında bir kaç ay geriden geldiğini belirtirken, Cüneyt Köz ise bunun tam aksini iddia ederek, bir kuruş para almadıklarını söyledi.

“BU KADAR VURDUMDUYMAZLIK OLMAZ”

Yayıncı kuruluşa konuşan Cüneyt Köz, “Biz bir savaşın içindeyiz. Bu kadar mücadele ediyoruz ama emeğimizin karşılığını alamıyoruz. Söyleyecek o kadar çok şey var ki, ama farklı yerlere çekilir diye de konuşamıyorum. Bu şehrin ileri gelenleri, abileri her kimse bizi de geçiyorum ama bu gençlerin hakkını vermeliler. Sezon başından beri bir kuruş para almadık. Biz tecrübelileri geçtik ama bu gençler bunu hak ediyor. Bu mücadelenin bir karşılığı olması lazım. Bu kadar vurdumduymazlık olmaz. Tek isteğim bu gençlerin hakkı ödensin. Ne gerekiyorsa yapılsın. Taraftarımız bizim arkamızda duruyor, bizi destekliyorlar. Ama biz hala bu şehri ayağa kaldıramadık. Altı maçta beş galibiyet alan bir takım vardı. Elbette arada mağlubiyetle olacak. Bazı şeyleri görmemezlikten gelmemek lazım. İnşallah bu haftadan sonra bazı şeyler değişir. Ümit ediyorum. Böyle devam etmez çünkü. Bugün yenseydik play-off potası belki de haftaya ilk ikide olacaktık. Bu kadar emek varken biraz vicdanlı olmak lazım. İnşallah Bursa bu anlamda ayağa kalkar.” dedi.

SOSYAL MEDYA ÇALKALANDI

Cüneyt Köz’ün açıklamaları sosyal medya üzerinde de büyük yankı uyandırdı. Bazı taraftarlar, Cüneyt’in açıklamalarına karşı çıkarken, bazıları da Başkan Erkan Kamat’a ve şehrin ileri gelenlerine tepki gösterdi. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P