banner177

banner193

MAÇLAR NE ZAMAN SEYİRCİLİ OLACAK

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, seyircilerin 1 Nisan'a kadar statlara dönemeyeceklerinin kesin olduğunu açıkladı.

SPOR 17.02.2021, 18:40
MAÇLAR NE ZAMAN SEYİRCİLİ OLACAK

Ligler ne zaman bitecek?

Süper Lig ve TFF 1. Lig'in yeni adının Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig olduğunu hatırlatan Özdemir, tüm ligleri zamanında bitireceklerine inandıklarının altını çizerek, "Sezona başlarken birçok kesimden bu sezonu yürütemezsiniz diye konuşmalar oldu. Biz inandık, kulüplerimizle oturduk ve pandemi döneminde tedbirleri alarak bu ligi götüreceğimize karar verdik ve sezona başladık. 25. haftayı tamamladık, kaldı 17 hafta. 28 yılda bir rastladığımız Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor yarışın içinde. Hemen yakınlarında takımlar yukarıyı zorlamaktalar. Kalan 17 haftayı sağlıklı bir şekilde tamamlayarak 16 Mayıs'ta tüm liglerimizi bitirmek istiyoruz" şeklinde konuştu. 

Süper Lig maçları ne zaman seyircilere açılacak?

Özdemir, Süper Lig'de maçların seyircili oynanmasıyla ilgili gelen bir soruya ise şu yanıtı verdi:

"Görüşmelerimiz her hafta devam ediyor. Son yaptığımız toplantıda ligleri 1 Nisan'a kadar herhangi bir şekilde seyircili oynatma gibi bir şansımız yok. 1 Nisan'a geldiğimizde yani 45 gün sonra duruma bakacağız, aşılama hızla devam ediyor. 1 Nisan itibarıyla oturacağız ve bir değerlendirme yapacağız. 1 Nisan'dan sonraki maçlar seyircili oynanabilir mi, oynanamaz mı? Veya UEFA'ya bildireceğiz 29 Mayıs'ta oynayacağımız Şampiyonlar Ligi finalinde şu kapasite ile seyircili oynatabiliriz diye bir fikir ortaya çıkarsa ki bunun kararını biz ve Sağlık Bakanlığı verecek. 29 Mayıs'taki Şampiyonlar Ligi finalinin hangi kapasite ile oynanacağına hep birlikte karar verip UEFA'ya bildireceğiz. 1 Nisan'ı beklemek durumundayız, inşallah 1 Nisan'da Sağlık Bakanlığı yetkilileriyle bir araya geleceğiz ve bundan sonraki takvime karar vereceğiz." 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P