banner177

banner193

MHK BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Türk futbolunda istifalar gelmeye devam ediyor. Başkan Nihat Özdemir’in ardından Merkez Hakem Kurulu da istifa kararı aldı. MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu’nun görevini bırakacağı öğrenildi. Ferhat Gündoğdu’nun yerine Sabri Çelik’in yeni Merkez Hakem Kurulu başkanı olacağı öne sürüldü.

SPOR 17.04.2022, 18:15
MHK BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in istifa etmesinin ardından Merkez Hakem Kurulu’nda da beklenen gelişmeler yaşanıyor. Ferhat Gündoğdu başkanlığındaki Merkez Hakem Kurulu istifa etti.

MHK, 8 Mart’ta Türk futbol tarihine geçen bir karara imza atmıştı. Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus gibi hakemlerin de içinde bulunduğu toplam 13 hakem hakkında verilen ihraç kararında Ferhat Gündoğdu, büyük rol oynamıştı. MHK’nın önerdiği liste, TFF tarafından kabul edilmiş ve listede bulunan hakemlere düdük astırılmıştı.

Hakemler ve gözlemciler daha sonra görevlerine iade edilselerde herhangi bir maçta görevlendirilmediler. TFF yönetim kurulunun bugün yapacağı toplantıda Ferhat Gündoğdu ve ekibinin istifasının kabul edilmesi ve MHK başkanlığına üçüncü kez Sabri Çelik’in getirilmesi bekleniyor.

İşte TFF’nin açıklaması;

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Dr. Ferhat Gündoğdu, MHK üyeleri ile birlikte Başkanımız Sayın Servet Yardımcı’ya istifasını sunmuştur.

Sayın Dr. Ferhat Gündoğdu ve kurul üyelerine katkıları için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz

Ayrıca Merkez Hakem Kurulu’nun yeni başkan ve üyeleri belirlenerek en kısa sürede kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P