banner209

banner177

banner193

MUSTAFA ER'DEN CAMİAYA MESAJ

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Balıkesirspor galibiyetinde taraftarın verdiği desteğin önemli olduğunu söyledi. Genç teknik adam, “Taraftarımız ve oyuncu grubumuz kenetlenirse ki bu maçta bu kenetlenme göründü. Çok daha fazla bir resim ortaya çıkacak.” dedi.

SPOR 22.03.2022, 14:11
MUSTAFA ER'DEN CAMİAYA MESAJ

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er Balıkesirspor maçındaki galibiyette hem taraftarın hem de futbolcuların gösterdiği reaksiyonun önemli olduğunu söyledi.

OYUNCULARIMIZ KOŞAMIYORDU

Genç teknik adam, “Kazandığımız için mutluyuz. Ama taraftara daha çok teşekkür etmek istiyorum. Geri dönüşte takıma çok ciddi destek verdiler. Özellikle ikinci yarının başında verdikleri destek önemliydi. Maça çok tutuk başladık. Çok gerginlik vardı. Bazı oyuncularımız tabiri caize koşa-
mıyordu. Bu süreçte bunu da hesaba katmak zorundayız. Çünkü bu genç oyuncularda daha da fazla kendisini gösteriyor. Bu anlamda da bu maçtan çıkaracağımız dersler var. Bizim bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Kazanılması gereken bir maçı kazandık. 2-3 maç kazanabilirsek çok daha fazla oyunun akacağı, oyunun bize döneceği maçlar oynayacağız. Ciddi anlamda karakter ortaya koymamız gereken bir dönem. 10 maçın biri bitti, 9’u kaldı. Devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. 

RAKİPLERİMİZDE BASKI OLUŞACAK

“Yeter ki kenetlenelim gerisi gelecek” diyen Mustafa Er geriden gelip kazanmanın rakipleri üzerinde de bir baskı oluşturacağını bildirdi. Mustafa Er, “Biz kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Bizim geriden gelmemiz onları baskı altına da sokabilir. Çünkü bizim ciddi bir potansiyelimiz var. Bizim sadece duygu ve oyun olarak geri döndüğümüzü göstermemiz gerekiyor. Bunu gösterirsek rakiplerin de baskı altında olacağını düşünüyorum. Çünkü bizim ismimiz de kalibremiz de camiamız da çok büyük. Bunu sahada oyuncu grubuyla birlikte hissettirmemiz gerekiyor. Biz bu takımın hocasıyız ve yol göstericisiyiz. Ama taraftarımız ve oyuncu grubumuz kenetlenirse ki bu maçta bu kenetlenme göründü. Çok daha fazla bir resim ortaya çıkacak. Taraftarımız ve oyuncu grubumuz birinci derecede bizim için öncelik taşıyor. Çünkü bu baskı rakip takımları da etkileyecektir. Biz bu maçta bunu hissettik. İnşallah da devam eder.” diye konuştu. 

MASSIMO BRUNO FEDAKARLIK YAPTI

“Massimo’yu son 20-30 dakika düşünüyorduk ama uzatmalarla birlikte neredeyse 60 dakika süre verdik. Aslında o da fedakarlık yaptı. Şu an o kadar süreyi kaldıracak düzeyde değil. Massimo takımla 2-3 gündür çalışıyor ve onu koruyarak çıkarıyoruz. Ki ona da oynayıp oynamayacağını sorduk. O da “Elimden geleni yapardım” dedi. Herkes fedakarlık yapacak. Hep beraber bu sorumluluğun altından kalkacağımıza yüzde yüz inanıyorum.” 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:53
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:09
Yatsı 21:40
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P