banner177

banner193

ÖZLÜCE'DE İŞLER DEĞİŞİYOR: YÖNETİM YENİ KARARLAR ALDI

Kritik bir süreç içindeki Bursaspor’da yönetim lig sonuna kadar uygulanacak bir dizi önlem paketini yürürlüğe aldı. Buna göre oyuncuların motivasyonları üst düzeyde tutulacak. Ay sonuna kadar futbolculara bir miktar ödeme daha yapılacak. Oyunculara tutulamayacak hiçbir söz verilmeyecek.

SPOR 15.03.2022, 10:13
ÖZLÜCE'DE İŞLER DEĞİŞİYOR: YÖNETİM YENİ KARARLAR ALDI

Spor Toto 1. Lig’de sezon 15 Mayıs’ta sona erecek. Bursaspor bu süreçte birbirinden zorlu 10 maça çıkacak.

BURSA’NIN DA KADERİNİ ETKİLEYECEK

Hepsi final niteliğindeki bu 10 maçta Yeşil Beyazlı futbolcuların sergileyeceği performans sadece kulübün değil, Türkiye’nin 4’üncü büyük şehri Bursa’nın da kaderini belirleyecek. Bu doğrultuda işi sıkı tutan Bursaspor Yönetimlig bitene kadar uygulanacak bir dizi önlem paketini yürürlüğe koyma kararı aldı. Buna göre oyuncuların motivasyonlarının üst düzeyde kalmasının sağlanması açısından tüm alternatifler değerlendirilecek.

TUTULAMAYACAK SÖZ VERİLMEYECEK

Futbolcuların özellikle yaşadıkları psikolojik tahribat giderilme-ye çalışılacak. Daha önceki dönemde verilen sözlerin yerine getirilmemesinin oluşturduğu sıkıntı ortadan kaldırılacak. Futbolculara bu süreçte tutulamayacak sözler verilmeyecek ve inandırıcılık asla kaybedilmeyecek. Göreve gelir gelmez oyuncuların birikmiş alacaklarının bir kısmını ödeyen yönetim mart ayı sonuna kadar bir miktar daha ödeme yapmaya çalışacak. Alınacak önlem paketindeki hususlar teknik direktör Mustafa Er’le birlikte değerlendirilecek ve aynı paralelde hareket edilecek. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P