banner177

banner193

TAHTA İÇİN KAÇ PARA LAZIM? İŞTE CEVABI

Altınordu maçına 3 gün, transfer sezonunun bitmesine 7 gün kaldı… Bursaspor’un 1.Lig’de korkulu rüya görmemesi için tüm kentin harekete geçmesi gerekiyor. Transfer tahtasının açılabilmesi için 5,5 milyon lira civarı bir rakama ihtiyaç olduğu öğrenildi.

SPOR 02.02.2022, 09:20
TAHTA İÇİN KAÇ PARA LAZIM? İŞTE CEVABI

1 Haziran 1963’te İstanbul hegomonyasına son vermek için kurulan ve 16 Mayıs 2010’da Süper Lig’de şampiyon olarak Türk futbol tarihini yeniden yazan Bursaspor zor günlerden geçiyor. Özellikle son yıllarda yaşanan yönetimsel krizler nedeniyle borç batağına saplanan ve 3 sezondur Spor Toto 1.Lig’de yer alan yeşil beyazlı kulüp için tüm kentin harekete geçme zamanı geldi de geçiyor.

İCRAAT ZAMANI
2.Başkan Emin Adanur’un istifasının ardından olağanüstü kongre kararı alan Hayrettin Gülgüler yönetimi, Galip Sakder başkanlığındaki Divan Başkanlık Kurulu ile birlikte öncelikle transfer tahtasını açmak için yoğun görüşmeler yapıyor.

Edinilen bilgiye göre tahtanın açılabilmesi için 5 ila 5,5 milyon lira gibi bir rakama ihtiyaç bulunuyor. Bursaspor’un 1.Lig’de sezonu sağ salim bitirebilmesi için tahtanın açılıp, Teknik Direktör Tamer Tuna’nın istediği 4-5 oyuncunun kadroya dahil edilmesi gerekiyor.

BAŞKA BURSASPOR YOK
Bursaspor’un en azından küme düşme tehlikesi yaşamadan ligi tamamlayıp, gelecek sezon yeniden Süper Lig’i hedefleyebilmesi için önünde fazla bir süre kalmadı. Milli aranın ardından cumartesi günü oynanacak Altınordu maçına 3, ara transfer döneminin sona ermesine ise 7 gün kaldı.

Yeşil beyazlı renklere gönül verenler, “Bu şehir Bursaspor’a şimdi sahip çıkmayacaksa ne zaman çıkacak? Başka Bursaspor yok diyerek tüm kenti kenetlenip kulübe destek olmaya çağırdı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 06:00
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:02
Yatsı 21:31
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P