TİMSAH 4 YENİ TRANSFERİ BÖYLE DUYURDU

Bursaspor, transfer döneminin son gününde 4 transfere imza attı. Yeşil-beyazlılar, Yusuf Türk, Joao Pedro, Enver Cenk Şahin ve Thievy Bifouma'yı kadrosuna katarak transferi noktaladı.

SPOR 09.02.2022, 08:53 09.02.2022, 09:23
TİMSAH 4 YENİ TRANSFERİ BÖYLE DUYURDU

ENVER CENK ŞAHİN BURSASPOR'DA 

Bursaspor Kulübü, “Ailemize Hoş Geldin Enver Cenk Şahin” ifadeleriyle 28 yaşındaki futbolcuyu kamuoyuna duyurdu. Lisansı da çıkan Enver Cenk Şahin, teknik direktör Tamer Tuna’nın görev vermesi halinde Samsunspor maçında oynayabilecek.

YUSUF TÜRK BURSASPOR'DA 
Bursaspor, Süper Lig temsilcisi Gaziantep FK’dan Yusuf Türk’ü kiraladı. Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Ailemize Hoş Geldin Yusuf Türk" ifadelerine yer verildi. Sezonun geri kalanında Bursaspor formasını terletecek olan 24 yaşındaki forvet oyuncusu, teknik direktör Tamer Tuna’nın görev vermesi halinde cuma akşamı oynanacak olan Samsunspor müsabakasında da forma giyebilecek.

JOAO PEDRO BURSASPOR'DA

Bursaspor, transfer tahtasını açtıktan sonra kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeşil-beyazlı takım Yusuf Türk ve Enver Cenk Şahin ve Paços Ferreira'dan sonra Joao Pedro transferini de resmen açıkladı. Bursaspor Kulübü, “Ailemize Hoş Geldin Joao Pedro” ifadeleriyle golcü oyuncuyu renklerine bağladığını kamuoyuna duyurdu.

BİFOUMA BURSASPOR'DA 

Yeşil-beyazlılar, Thievy Bifouma’yı da duyurarak transferi noktaladı. İşte Bursaspor Kulübü’nün yaptığı açıklama: "Kulübümüz, profesyonel futbolcular; Joo Pedro (sonraki satışının %50'si eski kulübü Pacos Ferreira'ya verilmek üzere) ve Enver Cenk Şahin ile 1,5 yıllık, Thievy Bifouma ile sezon sonuna kadar, Yusuf Türk ile kiralık olarak sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. Bu anlaşmanın kulübümüze ve futbolcularımıza hayırlı olmasını temenni ederiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:23
Güneş 05:59
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:03
Yatsı 21:33
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P