banner177

banner193

TİMSAH'I LİGDE TUTACAK TEK GÜÇ ONLAR

Bursaspor’un geriden gelerek kazandığı Balıkesirspor maçında tribünlerin takım üzerindeki pozitif etkisi galibiyette önemli bir unsur oldu. Yeşil Beyazlılar aynı desteği kalan maçlarda da göstermesi halinde takımın ligde kalması için önemli bir ışık doğacak.

SPOR 23.03.2022, 10:37
TİMSAH'I LİGDE TUTACAK TEK GÜÇ ONLAR

Bursaspor’un ligde kalması adına taraftara büyük iş düşüyor

TRİBÜNE İŞ DÜŞÜYOR

Spor Toto 1. Lig’de sezon 15 Mayıs haftasında sona erecek. Bursaspor bu süreçte birbirinden zorlu 9 maç oynayacak. Balıkesirspor maçını geriden gelerek kazanan Bursaspor’da tüm hesaplar takımın ligde kalması için iç sahada oynanacak maçların tamamının galibiyetle bitirilmesi üzerine kuruluyor. Bursaspor sahasında Kocaelispor, Gençlerbirliği, Denizlispor Ümraniyespor ve Menemenspor’la oynayacak. Bu karşılaşmalardan 15 puan çıkartılması halinde Yeşil Beyazlılar’ın eli bir nebze olsun rahatlayacak. Bunun için taraftara büyük iş düşüyor.

BAĞIRLARINA BASTILAR

Balıkesirspor karşısında ilk yarıda geriye düşen Bursaspor’da tribündeki yaklaşık 10 bin dolayındaki taraftar ikinci yarıda takımı ateşleyerek galibiyette önemli rol üstlendi. Takımı adeta rakip ceza sahasına iten tribünler geriden gelip elde edilen 3 puanın ardından teknik direktör Mustafa Er ve futbolcuları bağırlarına bastı. Kalan 5 iç saha maçında tribünlerin dolması ve takıma yapacağı pozitif etki oyuncuların gücüne güç katacak ve rakiplerin üzerinde baskı oluşturacak. Tribünlerin vereceği bu destek takımı ligde tutacak en önemli faktör olacak. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P