banner177

banner193

TİMSAH'TA GÖZLER ONA ÇEVRİLDİ

Bursaspor, 20 Kasım'da İsanbulspor ile sahasında kritik bir maça çıkacak. Yeşil-Beyazlılarda teknik heyet, sezon başından bu yana istenilen performansı veremeyen ve cezalı durumda bulunanTim Matavz'ın yerine oynyacak olan Batuhan Kör'den çok şey bekliyor.

SPOR 12.11.2021, 11:02 12.11.2021, 11:06
TİMSAH'TA GÖZLER ONA ÇEVRİLDİ

Spor Toto 1.Lig’de deplasmanda Kocaelispor’a mağlup olarak üç maçlık galibiyet serisi sona eren Bursaspor milli arayı eksiklerini gidermek için kullanıyor.

Boluspor, Balıkesirspor ve Keçiörengücü maçlarını kazandıktan sonra Kocaelispor’a kaybeden yeşil beyazlılar, bir önceki milli arada olduğu gibi bu arada da sıkı çalışıp yeniden galibiyet serisi başlatmanın hesaplarını yapıyor.

Henüz iyileşmeyen Mehmet Erdem Uğurlu, Ramazan Keskin ve Cristobal Jorquera’dan faydalanamayan Timsah, milli takımlara gönderdiği Namık Alaskarov, Batuhan Kör, Tuğbey Akgün ve Taha Altıkardeş’ten yoksun olarak çalışmalarını sürdürüyor.

MATAVZ CEZALI
Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak 12 hafta geçmesine rağmen istenilen performansı bir türlü ortaya koyamayan ve sadece 1 gol atabilen Sloven forvet Tim Matavz, Kocaelispor maçında yedek kulübesinde otururken saha içine su şişesi fırlattığı için maçı hakemi Kutluhan Bilgiç tarafından kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı.

Bu davranışı cezalı duruma düşen 32 yaşındaki oyuncunun yokluğunda Teknik Direktör Özcan Bizati’nin İstanbulspor ile 20 Kasım Cumartesi günü oynanacak lig maçında en ileri uçta Batuhan Kör’e şans vermesine kesin gözüyle bakılıyor.

BU SEZON 3 GOLÜ VAR
Ümit Milli Takımı ile kampta olan genç golcü Batuhan Kör’ün milli aralarda takımla birlikte çalışamaması en önemli handikap olarak görünürken, bu sezon 1’i Türkiye Kupası olmak üzere 12 maça çıkan Batuhan Samsunspor, Balıkesirspor ve Ceyhanspor maçlarında birer gol attı.

Son olarak 19 Eylül’de Tuzlaspor ile deplasmanda oynanan ve 0-0 sona eren maçta ilk 11’de forma giyen genç golcü, geçen sezon Bursaspor formasıyla önemli işlere imza atmış, Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda 33 maça çıkıp 11 kez fileleri havalandırarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P