banner177

banner193

TİMSAH'TAN SAĞ BEKE TAKVİYE

Bursaspor, Gaziantep FK'da bu sezon fazla süre alamayan Pawel Olkowski ile her konuda anlaştı. Kiralık olarak el sıkışılan tecrübeli savunmacı yabancı kontenjanı boşaldığı gün Bursa'ya gelecek. Olkowski'nin ücretinin büyük bir kısmını Gaziantep FK üstlenecek.

SPOR 07.01.2022, 08:49
TİMSAH'TAN SAĞ BEKE TAKVİYE

Bursa Hakimiyet'in haberine göre Ara transfer dönemi için kadrosunu güçlendirmeye çalışan Bursaspor, Gaziantep FK'dan Pawel Olkowski ile kiralık anlaşmaya vardı.

Yeşil Beyazlılar, 31 yaşındaki Polonyalı savunmacıyla her konuda anlaşma sağladı. Olkowski yabancı oyuncu kontenjanı dolu olan Bursaspor'un yer açılması halinde imza için Bursa'ya getireceği ilk yabancı oyuncu olacak. Bursaspor deneyimli kramponla sözleşme imzalayabilmek için teknik direktör Tamer Tuna'nın forma vermeyi düşünmediği yabancı futbolcularla fesih şartlarını görüşmeyi sürdürüyor.

ÜCRETİN BİR KISMI ANTEP'TEN

Bu sezon geçirdiği sakatlık nedeniyle 9 hafta sahalardan uzak kalan Polonyalı futbolcu sadece 3 maçta süre alabildi. Pawel Olkowski, Bursaspor'a karşı Ziraat Türkiye Kupası 5'inci tur maçında 98'inci dakikada oyuna dahil oldu. Sezon sonuna kadar kiralık anlaşma sağlanan Olkowski'nin ücretinin büyük bir bölümünün Gaziantep FK tarafından karşılanacağı belirtildi. Tecrübeli futbolcu bugüne kadar Katowice, Gornik Zabre, Köln, Bolton Wanderers ve Gaziantep FK formalarını giydi.

Olkowski, Polonya Milli Takımı'nda da 12 maçta oynadı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P